Hírek

SystoRepair jelenlegi jelentés 2018, vélemény + fórum, ár, gyógyszertár, , összeállítás

Term√©szetesen mindannyiunknak van valaki a csal√°dban vagy a bar√°tok k√∂z√∂tt, akik a magas v√©rnyom√°s ellen k√ľzdenek.A hiper nagyon neve ‚Äď azt jelenti, hogy a specifik√°ci√≥ t√ļls√°gosan korl√°toz√≥ lehet a norm√°lisra, azt jelzem, hogy ez a magas v√©rnyom√°s vagy az art√©ri√°s nyom√°s elŇĎseg√≠t√©se.Az orsz√°g 2018-as jelenlegi jelent√©s√©ben szereplŇĎ statisztik√°k 2006-ban jelennek meg, hogy a v√°rosokban √©s tartom√°nyokban √©lŇĎk t√∂bb mint 25 √©vesekn√©l nagyobb val√≥sz√≠nŇĪs√©ggel szenvednek magas v√©rnyom√°sban, mint a nŇĎk.a fent eml√≠tett Systorepair. N√©gyzet

SystoRepair k√ľl√∂nleges √°r -50%

SystoRepair adagol√°s ‚Äď adott esetben √∂sszet√©tel.

Pontosan ez a v√©rnyom√°s vagy a magas v√©rnyom√°s?A v√©rnyom√°s vagy a magas v√©rnyom√°s a kapill√°risok v√©rnyom√°sa a sz√≠v v√©r√©nek eredm√©nyek√©ppen (a oxig√©n v√©rbŇĎl a t√ľdŇĎbŇĎl a sz√≠vbe jutott oxig√©nbŇĎl) kivon√≥dik ebbŇĎl, a bal kamr√°t a SystoRepair kompoz√≠ci√≥ aorta art√©ri√°j√°hoz, valamint a test egyes sejtjeibe mozg√≥ le√°nyv√°llalataihoz √©s le√°nyv√°llalataihoz).Hogyan tudom meghat√°rozni a betegt√°j√©koztat√≥ magas v√©rnyom√°s√°t?

A v√©rnyom√°st a SystemRepair standard tensiom√©ter kompoz√≠ci√≥val (k√©zi) vagy a SystemRepair digit√°lis (automatikus) t√°j√©koztat√≥val m√©rj√ľk. Zsebnyom√°sm√©rŇĎ a SystoRepair automatikus nyom√°sm√©rŇĎvel szemben az adagol√°s haszn√°lat√°val kapcsolatban.
Ezt a magas v√©rnyom√°s √©rt√©kek jelzik; a v√©rnyom√°s 2 sz√°mmal jelenik meg. A legnagyobb sz√°m a fesz√ľlts√©g szisztol√©s nyom√°s√°t jelzi. Le√≠rja a magas v√©rnyom√°st √∂sszeh√ļz√≥d√°skor, amikor a sz√≠v szivatty√ļzza az aort√°t.

A mennyis√©gcs√∂kken√©s le√≠rja a v√©rnyom√°st az idŇĎszak alatt, azaz amikor a sz√≠v k√©t √ľt√©s k√∂z√∂tt alakul ki.√Āltal√°ban szisztol√©s stressz jelentkezik an√©lk√ľl, hogy a csal√≥ √©szlelte a diasztol√©s stressz elŇĎtt vagy ut√°n. P√©ld√°ul 120/80 mm HG. 120 √Ātlagos szisztol√©s stressz-szintek, valamint 80 √°tlagos szisztol√©s stresszszint √©s 120 mm-es 80 mm-es HG √©rt√©k.Millim√©ter oszlop SystoRepair higanyoszlop szelet (mmHg) ‚Äď Magas v√©rnyom√°sm√©rŇĎ egys√©g. SystoRepair magas v√©rnyom√°s diagnosztika az art√©ri√°s szelet √©rt√©kekhez √©s a nyom√°shoz.

A v√©rnyom√°sa az elv√©gzett tev√©kenys√©g alapj√°n v√°ltozik. P√©ld√°ul cs√∂kken az eg√©sz tart√≥zkod√°sa alatt, √©s emelkedik, ha fel√©bred.A magas v√©rnyom√°s nŇĎ a szorong√°sban, vagy az √©rzelmekben √©s az erŇĎss√©gben. Fenn√°ll a magas v√©rnyom√°s vesz√©lye, ha a v√©rnyom√°s a norm√°lis szint f√∂l√© emelkedik az esetek t√ļlnyom√≥ t√∂bbs√©g√©ben, amikor pihen.

A probl√©m√°k kock√°zata az √©rt√©kn√∂veked√©skor keletkezik. Az art√©ri√°s rendszer kialakul√°s√°hoz, amelyet √°ltal√°ban hipert√≥ni√°nak neveznek, az al√°bbi t√°bl√°zatban megadott hat√°rokon bel√ľl t√∂rt√©nik.Amint telep√≠tve van, a megn√∂vekedett v√©rnyom√°s lehetŇĎs√©gei kiv√°l√≥nak tŇĪnnek, ha nem felelnek meg az elker√ľl√©si l√©p√©seknek.Ha ragaszkodik a ter√°pia une, valamint az idŇĎtartam ezen idŇĎszak lesz a v√©rnyom√°s t√∂bbsz√∂r, √©s tov√°bbra is √©rtes√≠tett√©k, hogy az √©rt√©kek visszat√©r a norm√°lis, ez azt jelenti, hogy a kezel√©si k√∂r√ľlm√©ny.

SystoRepair k√ľl√∂nleges √°r -50%

Nagyon fontos meg√©rteni, hogy b√°r az √°r norm√°lis hat√°rokon bel√ľl van, ism√©t fel fog emelkedni, miut√°n a kezel√©si strat√©gia eltŇĪnt.Ez√©rt ne vegye be az orvos √°ltal aj√°nlott kezel√©st. Az ilyen csoportokba val√≥ telep√≠t√©s szempontj√°b√≥l lehets√©ges, hogy a szisztol√©s √©s a diasztol√©s foganty√ļk ne legyenek ugyanabban a kateg√≥ri√°ban.P√©ld√°ul, ha a szisztol√©s nyom√°s 160, √©s a diasztol√©s nyom√°s 80, akkor minden bizonnyal a 2. fokozat√ļ a magas v√©rnyom√°s.

Ha a szisztoloka 120-at√≥l √©rkezik √©s a 95-√∂s √©vtŇĎl a diasztol√©s, akkor minden bizonnyal bel√©p a magas v√©rnyom√°s elsŇĎ szakasz√°ba.A cukorbetegs√©g vagy kr√≥nikus vesebetegs√©g elleni k√ľzdelemben a magas v√©rnyom√°s a 130/80 mm-es HG k√∂lts√©g√©nek felel meg. V√∂d√∂r vagy magasabb. A tipikus √ľres t√©r kiel√©g√≠t√©s√©hez a magas v√©rnyom√°snak 130/80 alatt kell lennie.a fent eml√≠tett Systorepair. N√©gyzet

SystoRepair mell√©khat√°sok ‚Äď van?

Fontos meg√©rteni, hogy a gyermekek √©s a fiatalok √©rt√©kei elt√©rŇĎek. Magas v√©rnyom√°s√ļ fajok.Ha a magas v√©rnyom√°s okai nincsenek meghat√°rozva, akkor lehet nevezni magas v√©rnyom√°s magas v√©rnyom√°s fontos kulcs vagy idiop√°ti√°s.Ha m√°s hibaelh√°r√≠t√°s nagy nyom√°st gyakorol, akkor a m√°sodlagos magas v√©rnyom√°s kifejez√©st haszn√°lja.

N√©h√°ny ember csak √©rt√©keli a moderniz√°lt szisztol√©s stresszt, √©s a feh√©r h√°tt√©r haszn√°lat√°val is magas v√©rnyom√°s√ļ szisztol√©snak nevezik.Sok idŇĎs felnŇĎttnek szenved ez a k√∂r√ľlm√©ny, √©s annyira kellemetlens√©get okoz, mind a magas v√©rnyom√°s f√°zis√°ban. Melyek a magas v√©rnyom√°s?A magas v√©rnyom√°s √°ltal√°ban az √©letkorral n√∂vekszik, mivel az erek elvesz√≠tik rugalmass√°gukat, v√©g√ľl m√©g merevebbek. A magas v√©rnyom√°s okai sokak.

SystoRepair k√ľl√∂nleges √°r -50%

N√©h√°ny ellenjavallatok a v√©rnyom√°s emelked√©s√©t okozz√°k, mint pl. A betegs√©g, a vese ellenjavallt kr√≥nikus betegs√©gei, a pajzsmirigy betegs√©gei, √≠gy egyes gy√≥gyszerek ugyanolyan hat√°st fejtenek ki (kortikoszteroidok, l√°zcsillap√≠t√≥k, karcs√ļs√≠t√≥ tablett√°k, a gy√≥gyszerek gyakran ellenjavallatok hideg eset√©n).N√©h√°ny nŇĎ eset√©ben a SystoRepair mell√©khat√°sok, az anyas√°g, a fogamz√°sg√°tl√≥ tablett√°k vagy a hormonp√≥tl√≥ kezel√©s ugyanazokkal a hat√°sokkal j√°rhat.

Azok, akik a fogamz√°sg√°tl√≥ tablett√°t vesznek fel, mind a szisztol√©s nyom√°st, mind a diasztol√©s fesz√ľlts√©get enyh√©n emelkedik.Ha m√°r j√∂n a magas v√©rnyom√°s √©s fog szedni az or√°lis fogamz√°sg√°tl√≥kat, k√©rje a nŇĎgy√≥gy√°sz a probl√©ma.

Besz√©lj√©tek meg, hogyan kell √°ltal√°ban m√©rni a fesz√ľlts√©get, √©s meg kell tennie, hogy a fogamz√°sg√°tl√≥ tablett√°t fogva tartsa.Ugyanakkor meg kell tennie, √©s ha szeretn√© a jelenlegi 2018-as jelent√©st, elkezdheti a hormon√°lis kezel√©st a menopauza t√ľneteinek enyh√≠t√©s√©re. A magas v√©rnyom√°sra hajlamos kock√°zati t√©nyezŇĎk.a fent eml√≠tett Systorepair. N√©gyzet

SystoRepair f√≥rumok + effektek, fot√≥k az esem√©ny elŇĎtt √©s ut√°n

Kor: A 60 √©v feletti amerikaiak k√∂r√ľlbel√ľl 65% -a a magas v√©rnyom√°s elleni k√ľzdelemben (Rom√°ni√°nak nincs statisztik√°ja).FelnŇĎttekn√©l a zsugorod√°s magas v√©rnyom√°sa a legstabilabb. A High StopRepair fot√≥k a v√©rnyom√°s elŇĎtt √©s ut√°n nem lehetnek r√©sze az √∂reged√©si folyamatnak, de mindegyik akci√≥komponenst tartsa, hogy el lehessen oldani egy norm√°l asztalt.Faji / etnikai sz√°rmaz√°s: a magas v√©rnyom√°s b√°rkit is √©rinthet. Ez azonban ink√°bb akkor fordul elŇĎ, ha elŇĎbb √©s ut√°na Afrik√°ba ker√ľl, mint Caucasus vagy SystoRepair fot√≥k, √©s korai √©letkorban, s√ļlyos t√ľnetekkel is megjelenik.

Elh√≠zotts√°g: a t√ļls√ļlyos emberek sokkal nagyobb val√≥sz√≠nŇĪs√©ggel v√°s√°rolnak, √©s v√©gsŇĎ soron magas v√©rnyom√°suk van. Nem: a nŇĎk √©s a f√©rfiak vesz√©lybe sodorj√°k ezt a probl√©m√°t.Mindazon√°ltal, ak√°r 45 √©ves, a f√©rfiaknak nagyobb a kock√°zata, hogy szemben√©zzenek egy nŇĎ magas v√©rnyom√°s√°val. 65 √©ves kora ut√°n a h√∂lgyek √©szrev√©telei sokkal val√≥sz√≠nŇĪbbek, mint a fi√ļk √©rt√©kel√©si rendszere.

SystoRepair k√ľl√∂nleges √°r -50%

√Ārtalmas rendszertoRepair √©letm√≥dbeli hat√°sok: ha s√≥t fogyasztott√°l, t√∂bb alkoholt nem doh√°nyoznod, val√≥j√°ban n√©h√°ny ember √©let√©ben nincs fizikai aktivit√°s vagy a k√°v√©z√≥ visszacsatol√°si rendszer stresszt √©s szorong√°st √©rez, √©s nem hoz megfelelŇĎ mennyis√©gŇĪ k√°liumot a di√©ta, akkor magas v√©rnyom√°snak van kit√©ve. a csal√°dtagok okainak ismertet√©se.

Ha van olyan rendszered visszajelz√©seidet szeretteidtŇĎl, akik magas v√©rnyom√°sban szenvednek, akkor nagy a kock√°zata, √©s a jav√≠t√°si f√≥rum szeretete.A sziszt√©m√°s jav√≠t√°s gyermekekre gyakorolt hat√°sa, valamint az elh√≠z√°s eredm√©nyek√©ppen a kamaszok k√∂r√©ben egyre gyakoribb a magas v√©rnyom√°s. Ahogy az egyed√ľli azonos√≠tott fejvad√°szat, valamint a gyermekeknek is meg kell vizsg√°lniuk a v√©rnyom√°s-rendszert. De mi a t√ľnete a magas v√©rnyom√°snak?

A v√©rnyom√°s emelkedik, √°ltal√°ban nem kapcsol√≥dik a mutat√≥khoz vagy jelekhez √©s t√ľnetekhez, ez√©rt ez a Silent Repair Forum is elk√©pesztŇĎ. Ritk√°n elŇĎfordulhat, √©s fejf√°j√°s is elŇĎfordulhat.N√©h√°ny √©ven bel√ľl lehet magas v√©rnyom√°sa an√©lk√ľl, hogy meg√©rten√©. Ebben az idŇĎben probl√©m√°k mer√ľlhetnek fel, mivel a sz√≠v, a v√©rerek, a ves√©k √©s a test m√°s r√©szei hat√°s√°ra vannak hat√°ssal.Egyes √ľgyfelek √ļgy v√©lik, hogy a magas v√©rnyom√°s elleni k√ľzdelem csak sokkal s√ļlyosabb probl√©m√°k, p√©ld√°ul sz√≠vinfarktus, sz√≠vel√©gtelens√©g √©s / vagy sz√≠vel√©gtelens√©g, aneurizma k√∂vetkezt√©ben t√∂rt√©nt.a fent eml√≠tett Systorepair. N√©gyzet

SystoRepair ár, hol vásárolni egy gyógyszertárat, , ceneo?

Vannak olyan helyzetek, ahol a magas v√©rnyom√°s annyira emelkedik, hogy t√∂bb jelet √©s t√ľnetet tapasztalhat, p√©ld√°ul:S√ļlyos csal√≥d√°sok, sz√©d√ľl√©s, h√°ny√°s, sz√∂vŇĎdm√©nyek, megv√°ltozott n√©zet, orrv√©rz√©s, Hogyan √©szlelt√©k a magas v√©rnyom√°st?
Az orvosnak sokszor √©rt√©kelnie kell a magas v√©rnyom√°s√°t, ez term√©szetesen felfedezni. Ha az √°rat a m√©r√©sek t√ļlnyom√≥ t√∂bbs√©g√©ben nem tartj√°k meg, akkor a megfelelŇĎ StoRepair √°rdiagn√≥zis elv√©gz√©s√©re k√©pes.Ez a teszt megk√∂nny√≠ti, ahogy fent eml√≠tettem, hogy egy egyed√ľl√°ll√≥ eszk√∂zt haszn√°ljon, amit tonom√©ternek h√≠vnak.

Ha besz√©l√ľnk a klasszikusr√≥l, mi√©rt van sz√ľks√©g√ľk, √©s a sztetoszk√≥pra is. SystoRepair MielŇĎtt elv√©gezn√© egy felm√©r√©s√ľket a TheystoRepair √°r√°r√≥l, f√©l √≥r√°n bel√ľl nem szabad k√°v√©t vagy doh√°nyozni cigarett√°t a k√∂lts√©gek megv√°ltoztat√°s√°hoz. Aj√°nlatos a toalett haszn√°lata a vizsg√°lat elŇĎtt a jelenlegi 2018-as jelent√©sben.Ha a kezdem√©nyez√©st megtetted, tan√°csos pihenni n√©h√°ny percig, mert a tev√©kenys√©g a r√∂vid idŇĎtartamot n√∂veli. Ami a gyermekeket illeti, fontos szem elŇĎtt tartani, hogy √©rdemes megemelni a rendszer √°r√°t a korral, valamint a testm√©rettel egy√ľtt.

A gyermekek nagyon alacsony v√©rnyom√°s √©rt√©kŇĪek, √©s a SystoRepair, ahol a tin√©dzserek megv√°s√°rl√°sa √°ltal√°ban hasonl√≥ √©rt√©keket k√©pvisel a felnŇĎttek√©hez k√©pest. Sokkal t√∂bb vizsg√°latot lehet elv√©gezni, amely k√∂veti a SystoRepair koleszterinszintj√©t, ahol v√°s√°rol.(koleszterin √©s a v√©red√©nyben l√©vŇĎ lerak√≥d√°sok, plakkok, amelyek az ereket megszor√≠tj√°k, √©s ez√°ltal megn√∂velik a v√©rnyom√°st), egy√©b sz√≠vbetegs√©gek (elektrokardiogram vagy echokardiogr√°fia) vagy vesebetegs√©gek (a vizelet, a v√©r, az ultrahang gy√≥gyszereinek SystoRepair vizsg√°lata).

SystoRepair k√ľl√∂nleges √°r -50%

A k√∂vetkezŇĎ cikkben a sziszt√©m√°s ceneo √©s a magas v√©rnyom√°s probl√©m√°inak elker√ľl√©s√©vel foglalkozom. .Pontosan, hogy a v√©rnyom√°s, valamint a SystoRepair gy√≥gyszert√°r mi√©rt fontos, a magas v√©rnyom√°s a v√©rnyom√°s az art√©ri√°k falain, amikor a sz√≠v megverni (szisztol√©s nyom√°st), amikor a sz√≠v ellazul (diasztol√©s v√©rnyom√°s). A higanyoszlop millim√©terben m√©rve (mmHg).A magas v√©rnyom√°s (BP) stressz vagy a lemezes magas v√©rnyom√°s (AG) az art√©ri√°k sziszt√©m√°s jelleg√©nek n√∂veked√©s√©t felt√©telezi.

Az art√©ri√°k olyan erek, amelyek a sz√≠vpumpa v√©rt hordozz√°k az emberi test minden sz√∂vet√©be √©s szerv√©be, √©s amelyek n√©lk√ľl nem tudj√°k elnyerni a tev√©kenys√©g√ľkh√∂z sz√ľks√©ges oxig√©nt √©s t√°panyagokat.Az ilyen fesz√ľlts√©g hi√°ny√°ban az art√©ri√°kban term√©szetesen nem lehet v√©r √°ramlani a szervezetben, hanem t√ļl sok, k√°ros hat√°s√ļ. Az art√©ri√°s magas v√©rnyom√°s nem kapcsol√≥dik t√ļlzott √©rzelmi fesz√ľlts√©ghez, b√°r a szorong√°s r√∂viden n√∂velheti a v√©rnyom√°st. EgyszerŇĪen milyen rendszeres magas v√©rnyom√°s-v√©dŇĎ?

Jelenleg optim√°lisnak sz√°m√≠t, ha 120/80 mm HG alatt van. A rendes √©rt√©kek 120/80 √©s 139/89 mm HG k√∂z√∂tt vannak. Cikk mm HG. Ha a ti√©d 140/90 mm HG. Egy v√∂d√∂r vagy t√∂bb, magas v√©rnyom√°ssal.A szisztol√©s v√©rnyom√°s, amely az elsŇĎ sz√°m, az art√©ri√°s nyom√°st jelenti, amikor a sz√≠v √∂sszeh√ļz√≥dik, √©s v√©reket szivatty√ļz az art√©ri√°kba; diasztol√©s magasv√©rnyom√°s, 2. nap, ami azt jelenti, hogy az art√©ri√°kban stressz keletkezik, cs√∂kkent√©s ut√°n.Ennek eredm√©nyek√©ppen az ut√≥bbi t√ľkr√∂zi azt a minim√°lis stresszt, amelyre az art√©ri√°kat al√°vetik. A norm√°l pulzussz√°m megjelen√©se 60-80 percenk√©nt csendes k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt.a fent eml√≠tett Systorepair. N√©gyzet

SystoRepair gy√°rt√≥, Lengyelorsz√°g ‚Äď megv√°s√°rolhat√≥

√Črt√©kei az egyik percrŇĎl a m√°sikra v√°ltozhatnak, poz√≠ci√≥, munka vagy pihen√©s v√°ltoz√°s√°val.Az arteri√°lis hipert√≥nia a gy√°rt√≥ azon oldal√°nak k√∂z√∂s diagn√≥zisa, hogy> 140/90 mm HG √©rt√©ket k√©pvisel. A cukorbetegs√©g (DM) √©s a vesebetegs√©g, akik saj√°t 130/80 mm-es HG-vel rendelkeznek. Cikk Van egy √∂tlete √©s t√©nylegesen megn√∂vekedett kock√°zatok, √©s ennek megfelelŇĎen kezelnek.

√ćgy a magas v√©rnyom√°s olyan probl√©ma, amelyben a v√©rnyom√°st folyamatosan elŇĎseg√≠tik, a rendszer jav√≠t√°s√°nak megv√°s√°rl√°s√°nak hi√°ny√°ban.Honnan tudja, ha magas a v√©rnyom√°sa? A sz√ľks√©ges felszerel√©st, f√ľggetlen√ľl annak t√≠pus√°t√≥l, folyamatosan √©rt√©kelni √©s ellenŇĎrizni kell.Az az ember, akit meg kell √≠t√©lni, rendszeresen kik√©pzett volna, amikor meg√©rkezett a rendszer jav√≠t√°sa, √©s a m√©r√©stechnika, valamint az √ľgyf√©l telep√≠tette √©s elk√©sz√≠tette az ide√°lis TOR-t.

Az a szem√©ly, akire a fesz√ľlts√©get m√©rik, √∂r√∂mmel kell √ľlnie a karossz√©kbe, legal√°bb 5 percig csendben, a gy√°rt√≥ kiny√ļjtott kez√©nek oldal√°n, az elm√©j szintj√©n.K√°v√©, kezdem√©nyez√©s, a doh√°nyz√°snak legal√°bb harminc percet kell lennie a vizsg√°lat elŇĎtt.A rendszer gy√°rt√≥ m√©rete m√©terben rendszeresen jelzi az √ľgyfeleknek, akik vesz√©lyeztetik a m√©ret√©nek cs√∂kkent√©s√©t, amikor azonnal felemelkedik, k√ľl√∂n√∂sen akkor, ha jelentettek jeleket erre a helyzetre.

A mandzsetta mandzsett√°ja a kar hossz√°nak hozz√°vetŇĎlegesen k√©tharmad√°t (a 12-13 centim√©ter m√©retig) fedezi. Legal√°bb k√©t m√©r√©s sz√ľks√©ges, √©s r√∂gz√≠tett√©k a szabv√°nyukat. Hat√°rozza meg √©rt√©k√©t mindk√©t k√©zben, a fiatalokban √©s a r√∂vid v√©gtagokban.

Ha a felsorolt 120/80 mm-es HG alatt van. Cikk Legal√°bb k√©t√©ves visszaigazol√°s sz√ľks√©ges; ha 120/80 √©s 139/89 mm HG k√∂z√∂tt van. Cikk mm HG. 1. vagy t√∂bb √©vre vonatkoz√≥ cikk a t√∂bbi cardiovascularis kock√°zati t√©nyezŇĎtŇĎl f√ľggŇĎen Lengyelorsz√°g vagy szervk√°rosod√°s.A v√©rnyom√°s felismer√©se 1-2 h√≥napon bel√ľl megt√∂rt√©nik, ahogyan 3 megold√°s sz√ľks√©ges. Olyan forgat√≥k√∂nyv eset√©n, ahol az √©rt√©keket felfedezt√©k, jelentŇĎsen nŇĎttek (> 180/110 mm Hg.), Lengyelorsz√°g √°ltal√°nos vizsg√°lata √©s a kezel√©s azonnal meg kell t√∂rt√©nnie.a fent eml√≠tett Systorepair. N√©gyzet

SystoRepair k√ľl√∂nleges √°r -50%

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gr√©ta-t, de a legfontosabb k√©t dolog, amit tudni kell, hogy az optimista √©s prec√≠z, term√©szetesen bar√°ts√°gos, szeml√©lŇĎdŇĎ √©s racion√°lis, de kisebb d√≥zisokban, √©s gyakran elk√©nyeztetik a nem √©rz√©ketlen szok√°sok is.

Az optimizmusa azonban, ami√©rt gyakran im√°dj√°k. A bar√°tok gyakran sz√°m√≠tanak r√≥la √©s romantikus term√©szet√ľkre a sz√ľks√©g idej√©n.

Persze senki sem t√∂k√©letes, √©s Bogd√°nnak sz√°mos hib√°ja van. A tisztess√©g √©s az instabilit√°s hajlamos az √ļton j√°rni, b√°r ink√°bb szem√©lyes szinten, mint m√°sok sz√°m√°ra.

Szerencs√©re a pontoss√°ga √°ltal√°ban ott van, hogy enyh√≠tse a f√ļj√°sokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email c√≠met nem tessz√ľk k√∂zz√©. A k√∂telezŇĎ mezŇĎket * karakterrel jel√∂lt√ľk