[Total:    Average: /5]

vesz egy okos óra nem a legközelebbi boltba kenyérért menni, és ezért nagyon fontos, hogy megértsük, amely intelligens karóra a legjobb vásárolni, akkor különös figyelmet kell fordítaniuk, hogy vásárolni jó minőségű és funkcionális, de ugyanakkor idő, nem tüneményes drága példányban.

Nyilvánvaló, hogy tanulni kivétel nélkül, mind a

funkciók és képességek a legnépszerűbb intelligens karóra

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

nem lehetséges. A jó hír az, akkor nem kell csinálni, mert most fogjuk bemutatni, hogy a figyelmet a minősítés a SmartWatch 2019, melyben benne csak a legjobb órák, de csak jókat kihagytuk az értékelésnél.

Szükség van a hangsúly, ha vásárol egy SmartWatch az ár? Igen és nem. Igen, mert ez a fajta modulok nagyon drága, és a legfejlettebb modell akkor banális nem elég pénzügyek, de nem úgy, mint az ár nem meghatározó tényező a választás.

Órák kerülhet közel $ 1000, de a funkcionalitás és lehetőségek, így a modell alacsony költségű szegmensben. Is szem előtt tartani, hogy szeretné látni ezt a modult, egyáltalán nem túlfizetésének felesleges funkciók.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes karóra? H1>

Azt kell mondanom, a választás az intelligens órák egy nagyon nehéz feladat, különösen, ha úgy dönt, ez a modul az első alkalommal. Azt akarják, hogy megvásárolja a legdrágább karóra, hogy megmutassák a barátai előtt, mások pedig az intelligens karóra minden tekintetben, és még mások szeretnének vásárolni okos órák sport, mert az egészséges életmód őket mindenek felett.

Mit kell keresni, ha vásárol egy intelligens karóra?

Az anyag, amelyből készült a ház. EM> Legtöbbször low-end modell ilyen szerkentyű 90% -ában van egy műanyag házban, különösen intelligens órák sportoláshoz. Metal egy másik népszerű anyag a termelés a test, de a legdrágább órákat kerámia esetében.

Ha úgy dönt, hogy megvásárolja az intelligens karóra kerámia esetben hajlandó fizetni nekik egy csomó pénzt.

forma EM> . Ez lehet négyzet, kerek vagy szögletes. Néhány okos órák és minden lehet összetéveszteni a kézi analóg, de ez csak első pillantásra, mert a funkciókra, a legújabb aránytalanul alacsonyabb.

Forma játszik semmiféle szerepet, hogy

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

a fejlett fogja ezeket a modulokat, és itt jobban navigálni a saját preferenciái.

Tervezés EM> . Úgy tűnik, hogy a design is nem a legfontosabb tényező a választás, de ez nem igaz. Ellentétben az analóg órák, okos órák alapvető tulajdonsága a stílus, mint a biztonsági öv vagy nyakkendő.

Ha a korábbi gyártói okos órát próbál fejlesztésére összpontosít, a funkcionalitás fitness szerkentyű, de most rájöttek, hogy a kialakítás különleges szerepet játszik karóra lesz népszerű a vásárlók körében, vagy sem. Ezért most még a költségvetési modell intelligens órák megjelenése versenyezni tud még a luxus órák cégektől a világ nevet.

szalag anyag EM> .

Ha veszel egy intelligens karóra fontos figyelni, hogy minden részlet, beleértve a heveder. Ha a test a heveder bőrből készült jó, olcsó, és őszintén szólva gyenge funkcionális órák Az aljat nem történnek. De műanyag bővelkedik.

Szintén a szíjat lehet létrehozni a rozsdamentes acél és szilikon. Ha az aktuális szín a smart gadget nem tetszik, a gyártók figyelembe veszik a lehetőséget a gyors csere szíj.

Hogyan az óra biztonságban lesz . Best órák védett speciális „zafírüveg” , és ezt az anyagot kapott 9 pontot a Mohs-skálán. Több képes volt, hogy csak a gyémánt 10 pont, ami a legmagasabb minősítést. Karcolja vagy valamilyen módon károsítja, szinte lehetetlen.

A rangsor a legjobb intelligens órák 2019 H1>

Apple Watch Series 4

Előnyök:

 • Nagy teljesítményű;
 • A drága és szép megjelenés;
 • javított predikciós szívritmus;
 • Sok stílusos kiegészítők.

Hátrányok:

A design és színösszeállítás

Apple Watch sorozat 4. a legújabb a sorban az intelligens órák a híres cég az Apple, valamint az egyik leghaladóbb a mi top smartwatches. Az óra frissített design, és a legfontosabb jellemzője az 30% -kal nagyobb képernyőn, mint a harmadik változat. Emiatt, a keret órán gyakorlatilag hiányzik.

A feldolgozott és görgővel digitális Crown, illetve annak mechanizmusát. Szintén a kerék örökölte a motor Taptic Engine, így most, amikor használja, úgy fogja érezni, egy könnyű vibrációs visszajelzés.

Apple Watch Series 4 már elérhető a következő méretekben: 40 mm (1,57 in) és 44 mm (1,78 hüvelyk). Ami anyagok esetében, az új változat óra áll rendelkezésre acél és alumínium. A megnövekedett képernyő átalakításra került tárcsázza javára nagyobb hatékonyság érdekében. Most rájuk sokkal több információt, mint korábban.

Funkcionalitás

Bár ez a készülék nem ideális fitness, a gyártó még mindig gondoskodott arról, hogy minden felhasználó az alkalmazás számára, hogy nyomon követheti a fontos adatokat a fizikai aktivitást. Ezek közé tartozik az elégetett kalóriákat, a megtett távolságot, a lépések számának edzésidő és így tovább. Ahhoz, hogy új funkciókat segítségével

harmadik féltől származó alkalmazások az AppStore.

Van egy új szívverés érzékelő, amely egy órát tehet egy EKG. De míg ez a funkció, kivéve az Egyesült Államokban, nem működött.

Az óra egy beépített hangszóró és mikrofon, amely szintén javult, és amelyen keresztül is fogadhat hívásokat.

Műszaki Display

kapacitív érintőképernyő AMOLED , 40 mm 1,57 hüvelyk /
44 mm-1,78 inch védelem bemerítések mélysége 50 m, zafír üveg, a vezeték nélküli technológia Wi-Fi (b / g / n) , Bluetooth 5.0, A2DP, LE, LTE, NFC, GPS, GLONASS érzékelők gyorsulásmérő, giroszkóp, pulzusmérő, barométer, környezeti fényérzékelő mi figyeli elégetett kalória, távolság megtett lépéseket, idő, a fizikai aktivitás, a pulzus, alvás, EKG Önálló Li-Ion akkumulátor akár 18 órás akkumulátor-élettartam Operációs rendszer karóra OS 5 Munka különböző OC iOS

Mennyit és hol lehet vásárolni?

Ki számára?

értékelése jellemzi ezeket a régiségek, akkor lehet hivatkozni, hogy az alábbi kategóriákban:

 • legdrágább
 • a legintelligensebb.

FitBit Versa

A design és színösszeállítás

A Versa modell továbbfejlesztett változata az első prototípus a smart watch FitBit. Az első alkalommal a gyártó nem tudta elérni az optimális eredmény, a fejlesztés a második prototípus minden hiányosságok kezelése, és a cég sikerült elérni optimális szintű kiválóság, az új órát néz ki sokkal jobb és szebb.

Vizuálisan Versa modell hasonló a jól ismert márkák az intelligens karórák Apple Watch, a fejlesztők tette a lekerekített széle a test, így megjelenésük vonzóbbá. Órák meglehetősen karcsú és kompakt, azok kényelmesen használható szinte bármilyen helyzetben. Tartományban modulokat tartalmazza a modell fekete, ezüst és rózsaszín árnyalatú, pántok ugyanazon a hangon az alapszín.

A funkcionalitás és képességeit a Versa

A szerkentyű szilikon pánt és a megfelelő szintű védelmet nyújt a víz, amely lehetővé teszi, hogy ne vegye le még zuhanyzás közben vagy rövid vízbe merítve, hogy a mélysége nem több, mint 50 méter. A víz alatt fogékonyság a szenzor nem változik, és adja a jó teljesítmény. Hogy aktiválja a intelligens karóra egy speciális HOME gombot, ami nagyban megkönnyíti a folyamatot.

A beállítások akkor aktiválhatja a lehetőséget, hogy minden nap, hogy megjelenítse a különböző motivációs feliratokat. Komplex, integrált modulok és alkalmazások követhetjük és statisztikák leküzdeni a távolság, pulzus, elégetett kalória és egyéb tevékenység (elérhető 15 képzési módok). Általában, ha helyes beállításához, az órát ad nagyon pontos adatok, annak ellenére, hogy azok nem a legdrágább változata okos szerkentyű.

A Smart Watch, hogy 2,5 GB-os belső memória, amely felhasználható letöltésére zeneszámok vagy használja a program keretében „Pandora”, „Deezer” (ezek a programok fizetett). Van egy beépített rádió.

Műszaki Display

Négyszögletű, érintésérzékeny LCD 1,34 inch Védelem IP68, merülő legfeljebb 1 m A vezeték nélküli technológia Wi-Fi (b / g / n), Bluetooth 4.2, A2DP, LE, NFC, GPS, GLONASS érzékelők szívritmus monitor, gyorsulásmérő, giroszkóp Lánctalpas adatok elégetett kalóriát, a megtett távolságot, lépéseket, idő, a fizikai aktivitás, a pulzusszám mérés, alvás Offline 145 mAh, normál mód, az óra fog működni akár 96 órán keresztül újratöltés nélkül az akkumulátor Operációs rendszer saját tervezésű FitBit 2,0 Work különböző OC Android, iOS méretei 39,4 * 37,6 * 11,2 , súlya 33 gramm

Előnyök és hátrányok

Előnyök:

 • nagy teljesítményű;
 • nagyszámú lehetőség;
 • az esetben, ha a kis vastagságú;
 • egy kis tömeg.

Cons:

 • kisszámú támogatott programok
 • fizetős zenealkalmazásokból.

Mennyit és hol lehet vásárolni?

Ki számára?

Ami a design és a funkcionalitás, ez a modul a legalkalmasabb a fiatal felnőttek és fitness rajongók. Könnyű és ergonomikus, akkor azokat minden körülmények között, akár alvó vagy aktív testmozgás.

Garmin Vivoactive 3

A design a modell

A fő vizuális eleme a Vivoactive intelligens karóra 3 az, hogy ezek nem különböznek a szokásos órák. A legtöbb ember számára ez a tényező az egyik legfontosabb, ezek a modulok alkalmasak bármilyen stílusban, mint a sport és a klasszikusokat.

Vivoactive intelligens karóra 3 van egy kerek alakú, fekete test és szép acél keret standard. Szintén elérhető modell esetében, és szíjjal fehér színű és matt fekete forgó gyűrű. Az alsó rész a fedél, amely keretezi a pulzusszám érzékelő, fémből, az összes többi eleme a modul készült, nagy szilárdságú polimer ötvözetek.

funkciókra Vivoactive 3

Modell 3 Vivoactive van egy magas szintű víz elleni védelmére, ellenáll ellepje vízben (legfeljebb nyomás 5 atmoszféra). Van egy különleges lehetőség követési mutatók navigációs módban. A szerkentyű egy jó ergonómiai tulajdonságok, szó szerint fél nap viselni a karján, és teljesen megszoktam.

Intelligens órák felszerelt, magas színvonalú és érzékeny érintőképernyő, választható oldalsó egység és a touch és mechanikai kattintással. Elérhető mátrix kijelző a gomb kesztyűben. Konfigurálása különböző menüpontok segítségével végzik el a modul, vagy egy speciális alkalmazás. Továbbá, a kijelző mátrix szerint létrejött speciális technológiákat, memória pixel, és a kép statikus jellege nem üríti ki az akkumulátort.

Vivoactive intelligens karóra 3 NFC, de a kölcsönhatás csak kártyák és terminálok támogatása Garmin fizetős. Amellett, hogy a több funkciót a sport, a modul is megjelenítheti érintő értesítések különböző rendezvényekre, és az időjárás. Még mindig képes választ az értesítéseket a különböző azonnali üzenetküldő.

Műszaki Display

Érintőképernyő 1.2 inch kerek, 240 * 240 felbontás, támogatja technológiával memória-in-pixel védelem Üveg ellenáll a mechanikai hatások elleni védelem a por és a víz a vezeték nélküli technológia Wi-Fi (b / g / n), Bluetooth 4,1 LE érzékelők szív arány monitor, iránytű, gyorsulásmérő, hőmérő Lánctalpas adatok elégetett kalóriát, a megtett távolságot, lépcsők, futás, guggolás, alvás, munka Offline Lítium-ion akkumulátor, a munka akár 168 óra készenléti akár 13 óra aktív használat , az operációs rendszer Egyéni munka különböző OC Android, iOS méretei 11,7 * 43,4 * 43,4 súlya 43 gramm

Előnyök és hátrányok
Előnyök:

 • vonzó megjelenés;
 • magas gyártási minőség;
 • megtakarítás az akkumulátor élettartamát, biztosítja MIN képernyőhöz;
 • széles sport funkciókat.

About Kelemen Gréta
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

By Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."