Hírek

Rhino Correct – vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, az eredeti, vagy megéri?

Gyakran előfordul, hogy egy személy nem elégedett a megjelenésével az orrát. Valaki hozza fel a problémát, próbálja meg kevésbé a tükörbe, mások keresnek orrplasztika, meglehetősen drága és veszélyes sebészeti megváltoztatni megjelenését.

Ne rohanjon kétségbeesés! Van egy nagy műtét alternatívája! Ha kell egy kis korrekció az orr – nyugodtan próbálja sínek Rhino helyes. Ez mentheti meg a részvétlen „burgonya”, hogy szüntesse meg lankadt orr, annak érdekében, hogy valamivel kisebb és keskenyebb, hogy hangolja össze a kisebb görbület, hogy csökkentsék a púp, növelve az orr, hogy visszaállítsa a szimmetria.

Mi Rhino helyes?

Ez egy egyszerű, teljesen biztonságos eszköz javítására méretét és alakját az orr a legújabb sikeres fejlődése a tudósok az Egyesült Államok és Japán. Gyengéden hat a porc, ami a megfelelő alakra. A rendszer segítségével a sínek csak egy pár hónapig kap a tökéletes orr, megszabadulni a fent felsorolt ​​problémákat bátran néz a tükörbe, és élvezze a megjelenést.

A termék előnyei

eltérően a műtét és más népszerű eszközök clip RhinoCorrect garantálja:

  • látható eredmények mindössze 30 nap
  • elfogadható áron
  • abszolút biztonság;
  • A kényelem és a könnyű használat;
  • a képességét, hogy korrekciót az otthoni.

Targonca Rhino Helyes

Az eszköz teljesen készült orthogel – tartós, rugalmas és magas minőségű, hipoallergén anyagok, ellenáll a baktériumok, hogy biztosítsa a 100% biztonságos, higiénikus és használata során optimális kényelmet. Tömege mindössze 15 gramm, egységes méretű, szorosan csomagolt. Ön képes lesz arra, hogy állítsa erő a klip a orrporc.

Hogyan kell használni Rhino helyes?

Rhino Correct – hatékony és egyszerű eszköz az egészségre.

Apply nagyon könnyen:

1. mossa a szíjat szappannal és vízzel használat előtt;

2. fektetni az orr és zárja be egy kényelmes helyzetben az Ön számára. All!

Ahhoz, hogy a kívánt hatás viselni a klip egy pár órát, legalább hetente 3-4 alkalommal. A belső szövetek orr fokozatosan deformálják (1-2 mm havonta). Az eredmény az lesz, hogy jól látható után 1-2 hónap alatt!

Fontos: EM> egyedi formájú és méretű sínek Ennek véletlenszerű eltolás nem valószínű. Tüsszögés és köhögés nem okoz eltolódást. Azonban, ha nem kell viselni a készüléket alvás közben, úszás vagy más megerőltető tevékenységek, amelyek miatt egy véletlen elmozdulás. EM>

Csak szappannal és vízzel tisztítsa a készüléket. Alkohol és más háztartási vegyszerek hatással lehet a plaszticitás sínek.

előtt és után

az eredmények felhasználásával klipek RhinoCorrect változhat személy személy. Ne várják, hogy az orra fog kinézni, mint egy híresség, mert minden orruk egyedi, és az Ön sem kivétel. Tartsuk szem előtt, hogy a készülék javítása és rögzíti a jelenlegi formájában az orr, hogy elegánsabb, miután egy kis korrekció, de semmi esetre sem lesz képes varázslatosan megváltoztatni a formáját, hogy egy teljesen új.

A véleményt a szakember Rhino Helyes

Karpov, O. A., gyakorló sebész-otolaryngologist:

“Clip EM> orr korrekció vált népszerű alternatíva sok, akik igyekeznek kijavítani fény nazális tökéletlenségek műtét nélkül. Ez csodálatosan megbirkózni a helyreállítás szimmetria fordult az orrát burgonyát egy szűkebb és elegáns orr, eltávolítjuk a korral járó változásokat a típus lelógó véggel. korrekciója E hiányosságok miatt az orr harmonikus a többi arc. Ez az egyszerű és meglehetősen új módszer a korrekció ismert és elismert világon. azt, hogy szakértő, azt javasoljuk, hogy a klip egy enyhe módosításával a külső az otthoni és erősítse meg a biztonságot. ” EM>

A felhasználói élmény Rhino Helyes

Irina, 29 éves, Leningrád

Hi all. Mindig elégedetlen a lapos orr. Még gondoltam, hogy menjen a kést, hogy változtassa meg, úgyhogy rettegjetek a megjelenésüket. De egy barátom véletlenül kiderült, hogy meg tudod oldani mindent beavatkozása nélkül a sebész, otthon, fájdalommentes és viszonylag olcsó. Made szabott sínek RhinoCorrect. Eleinte szenvedett (kissé zavaró), és nem hitt, de nagyon sokat akart az eredményt. EM> és EM> mit gondol ?! Egy hónappal később, az orr lett egy kicsit már, emelt. Én türelmesen tovább viselni klip este otthon. Orr és végül vásárolt egy elegánsabb formában! Boldog vagyok és elégedett. Egy óriási köszönöm! EM>

Natalia, Moszkva

Ki az orr burgonya, meg fogja érteni engem. Fajta nincs értelme csinálni egy orrplasztika, nem olyan nagy hiba, de néztem magam a tükörben, nem nagyon kívánatos. Nos, nem egyesítjük a szörnyű formátlan orra az én arcvonásait. Keresett információt, konzultált orvosokkal – süket. És hirtelen – Új: egyszerű korrekció az orr műtét nélkül. Rendezett, gyorsan kapott sínek és nem bántam a pénzt. Az orr változik, lassan, de egyre vékonyabb, simább, szebb. Annyira örülök! EM>

Ha szeretne többet megtudni a nem sebészeti eljárás Rhino helyes és látni előtti és utáni képek, látogasson el a honlapon. Ezen felül, akkor kap egy ingyenes konzultációt és leadni. Siess!

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...