Hírek

PostureFixerPro – vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, az eredeti, vagy megéri?

;

Hello! Ma fogok beszélni egy szokatlan és hatékony eszköz korrigálására testtartás, hogy a korrektor, PostureFixerPro.

vettem ezt rejtegető érdekében, hogy megszabaduljon a hátfájás, amit csak most, mert a mozgásszegény munkát.

Hogyan testtartás korrektor, elmondom az én felülvizsgálata.

Áttekintés mágneses testtartás korrektor, PostureFixerPro

Mert mi van

Sok modern ember a nap nagy részét töltenek ülő testhelyzetben, amelyek a rossz testtartás. A görnyedt hát nem csak rontja a megjelenést, de gyakran okoz egészségügyi problémát, ami tudom, hogy első kézből.

Ezek a problémák közé tartozik a súlyos fájdalom a nyak és a hát alsó részén, valamint a rendellenességek a belső szervek, mint a tüdő, szív, a gyomor, amely, ha a rossz helyzetben a csontok a csontváz tapasztalható túlzott nyomás. Így egyértelmű, hogy a helyes testtartás rossz van szükség, és ez erre a célra tervezett mágneses korrektort.

Hogyan PostureFixerPro

A design, ez hasonlít egy rövid mellény. Ez szorosan rögzítve van a test segítségével vállpántok és a széles rugalmas öv, ellátott tépőzáras.

A korrektor készült, tartós és rugalmas szintetikus szövetből. Az anyag hipoallergén, és meglehetősen vékony, így lehet kopott a meztelen test, elrejtve azt a ruhája alatt. Szintén a terméket integrált tizenkét erős mágnesek, ami jótékony hatással van a szervezetre. Teljesítmény beépített mágnesekkel 800 Gauss.

Hogyan válasszuk ki a méret

korrektor készül két méretben – S-M és L-XL. A megfelelő méret alapján választjuk a hossza a kerülete a derék. Az első mérete illeszkedik a kerülete 60-81 cm, a második – 81-102 cm

Használati útmutató PostureFixerPro

Annak érdekében, hogy ez a rejtegető segített helyes testtartás, meg kell tenni a hátsó és szilárdan rögzíti.

Ez így hangzik:

 • A felső rész van rögzítve a vállán pántokkal.
 • A termék a hátsó, hogy süllyesztés a mágnesek a testhez közel olyan szorosan, ahogy csak lehetséges, de nem okoznak fájdalmat.
 • Az alsó rész van rögzítve, a derék egy öv tépőzárral.
 • Meg lehet viselni a csupasz bőr vagy a tetején a ruha. Női először el kell helyezni a melltartót, majd testtartás korrektort.

Az ember a rossz testtartás, ajánlott viselni a testtartás korrektor az egész nap, nem számít, hogy mit csinál – dolgozó, pihenő vagy a teljesítő házimunkát. Bár hatékonyan támogatja a hátsó, és nem zavarja a mozgást.

A viselési idő a korrektor mértékétől függ a verandára és súlyossága kapcsolódó problémákról. Enyhe gerincferdülés javítás, a helyes testtartás igényel körülbelül egy hónap. Ezt követően, a gerinc „emlékszik” a megfelelő pozícióba, és fenn tudja tartani magad. Ebben az esetben ez időről időre meg kell viselni, hogy megakadályozzák.

Hogyan működik PostureFixerPro

Ez a testtartás korrektor működik több irányban:

 1. Először heveder termékek húzza kissé hátrább a válladat. Ez segít a személynek, hogy nyúlik a hátsó és zárja a test megfelelő élettani helyzetbe. Emiatt az emberek a korrektor nem lesz képes, hogy nehézkes és megszerezni a helyes testtartást.
 2. Másodszor, a beépített terápiás mágnesek hozzon létre egy erős elektromos mező, amely javítja a vérkeringést, a hátizmok, és vezeti őket a hangot. Az eredmény, a hát izmait fog erősödni, és képes lesz arra, hogy támogassa a gerinc a megfelelő pozícióban.
 3. A harmadik, mágneses sugárzás előnyeit az egész testet, mivel segít csökkenteni a duzzanatokat, helyreállítja az idegrendszer, pozitív hatással van a szívre.
 4. OL>

  Így a mágneses korrektor van az emberi test egy komplex hatása:

 • helyreállítása a megfelelő a gerinc vonalát;
 • érő fájdalom a nyakban, alsó hát és a mellkas által okozott helytelen testtartás;
 • jobb vérkeringést és a nyirok a hátizmok;
 • erősíti az izom fűző.

Ez azt jelenti, hogy a rendszeres viselése korrektor segít elérni a következő eredményeket:

 • korrekciója testtartás;
 • megszabadulni a fájdalomtól;
 • javítja az egészséget;
 • növeli a vizuális a sziluettet.

ellenjavallata a PostureFixerPro

Ez rejtegető készült hipoallergén anyagból, és milyen hatással vannak a mágnesek veszélytelen, ezért a termék megfeleljen szinte mindenki. Kivéve az alábbi esetekben:

 • bármely időszakban a terhesség;
 • helyi a bőr betegségei;
 • használatát a pacemaker;
 • az alacsony vérnyomás.

Hogyan törődik ez PostureFixerPro

Mágneses testtartás korrektor, PostureFixerPro nem szeszélyes fellebbezést. Korrektor kell időről időre, hogy tiszta a szennyeződéstől. Annyit kell tennie, kézi vagy gépi mosás hideg vízben enyhe tisztítószerrel. Szintén megengedett fogfehérítés. Mosása után meg kell szárítani a rejtegető természetes módon, ami után ismét fel lehet használni.

Saját tapasztalat a korrektor, PostureFixerPro

Azt lehet mondani, hogy én nagyon elégedett ezzel a mágneses testtartás korrektor, PostureFixerPro. Ez nagyon egyszerű és könnyen használható. Többszöri próbálkozás után, megtanultam gyorsan és helyesen rögzíteni, és most ő nem ad nekem semmilyen kellemetlenséget. Hordom ki reggel munka előtt, és viselje is az este. Támogatja a hátam, ami akkor kiegyenesedik a vállak és a mellkas, és nem nehézkes, ha dolgozik a számítógép előtt.

Ugyanakkor mások számára továbbra is láthatatlan a ruha, így mindenki láthatja a szép testtartás, és a lektor nem veszik észre. Már kopott két hétig, és ez idő alatt a fájdalom fordult elő ritkábban, mint korábban, és tartsa a hátsó egyenes jobban éreztem magam, még eltávolítása után a termék. Így azt a következtetést vonta le, hogy a korrektor tényleg működik, és ajánlom a helyes testtartás.

Méltóság PostureFixerPro

 • erős és rugalmas;
 • rögzítve a házhoz;
 • tökéletesen alkalmazkodik az alakja egy ember;
 • nem zavarja, ha kopott;
 • gyorsan és hatékonyan korrigálja testtartás;
 • erősíti a hát izmait;
 • javítja jólétét.

A helyes testtartás nagyon fontos, így ha Ön vagy szerettei van probléma görnyedjen, azt tanácsolom, hogy ne pazarolja az idejét, és azonnal megkezdi a kezelést. Ez segít a biztonságos és hatékony testtartás korrektor, PostureFixerPro.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...