Hírek

PinguLingo ; idegen nyelvek tanulása; egy teljes elemzés 2018; vélemények + fórum, ár, , ár; hol kapható ?

Szeretne √ļj nyelvet tanulni, szerinted a hulig√°nok, vadonat√ļj nyelvek keresik a leghat√©konyabb m√≥dot a nemzetk√∂zi nyelv megismer√©s√©re?Szerencs√©d van. Ma k√≠n√°lunk √Ėnnek egy eredeti m√≥dszert, amely seg√≠t idegen nyelv gyors √©s probl√©mamentes megtal√°l√°s√°ban. Id√Ķk√∂zben √°thaladtunk a nemzetk√∂zi nyelveken. Anna v√©gsŇĎ elemz√©se 2018 volt a tulajdonosa Translector, egy c√©g, amely szakosodott idegen nyelvtanul√°s.A nyelvtanul√°s koncepci√≥ja egy teljesen √ļj, zseni√°lis term√©ken alapul, amely az √∂sszes idegen nyelvet nagyon r√∂vid id√Ķ alatt megtanulja, √©s kellemes m√©diumon is.fent eml√≠tettw. PinguLingo . N√©gyzet

PinguLingo Akciós ár -50%

Mi a PinguLingo ‚Äď az idegen nyelvek tanul√°si m√≥dja?

Anna val√≥ban Lengyelorsz√°g egyik vezetŇĎ nyelvtudom√°nyi szakembere lett. Ezen az alapon, √©s √©n is szeretem az idegen nyelveket, ez egy olyan technika, k√©szs√©gek, amelyek lehetŇĎv√© teszik, hogy megtanulj√°k a nemzetk√∂zi nyelvet.A vel√ľnk folytatott megbesz√©l√©sen Anna megmutatta, hogyan mŇĪk√∂dik a m√≥dszere a m√≥dszerrel annak biztos√≠t√°sa √©rdek√©ben, hogy az √ľgyfelek gyorsan megtanulj√°k a nyelveket √©s a dalokat, hogy a tanul√°s sokkal hat√©konyabb a PinguLingo m√≥dszerrel.Nyilv√°nval√≥, hogy m√©g mindig sok a kiv√°l√≥ tan√°cs, √©s term√©szetesen a tov√°bbi olvas√°s.

Babicz Anna, olyan fejlett tanulási technikákat tanulmányoztunk, amelyekben idegen nyelvet tanulnak sokkal gyorsabban és kevésbé bonyolultak az idegen nyelv tanulásában, az angol nyelvtanulásban, Babicz Anna, Anna fordításában.Anna Babicz csak PinguLingo módja az idegen nyelvek tanulására Az egyik legjobb szakember az univerzális nyelvtanulás módszere szerint az angol nyelvtudás a PinguLingo online Horvátországban Mint egy szellemes megközelítés az idegen nyelv gyors megtanulásához?

PinguLingo Akciós ár -50%

A tan√≠t√°si megk√∂zel√≠t√©s, hogy Anna teljes 2018-as elemz√©s√©t a munk√°ja sor√°n a Translector c√©g √©gisze alatt fejlesztette ki. A leg√ļjabb kutat√°sok alapj√°n az idegennyelv-tanul√°s √©s a szak√©rtŇĎi tan√°csad√°s, valamint a m√≥dszer eredm√©nyei kiv√°l√≥ak.Hogyan lehet gyorsan √©s hat√©konyan tanulni egy idegen nyelvet PinguLingo english: A megk√∂zel√≠t√©s t√∂bb elemet tartalmaz: Minden √ľgyf√©l ig√©nyeirŇĎl, c√©ljair√≥l √©s saj√°t mag√°n tanterv√ľk alapvetŇĎ meg√©rt√©s√©rŇĎl‚Äď Ez√©rt teljes k√∂rŇĪ rugalmass√°got biztos√≠t a vevŇĎi m√≥dszer ig√©nyeinek √©s k√∂vetelm√©nyeinek.

A k√©pz√©s a PinguLingo online haszn√°lat√°val t√∂rt√©nik, vide√≥klip seg√≠ts√©g√©vel ‚Äď hogyan n√∂velheti mem√≥ri√°j√°t √©s meg√©rt√©s√©t.A tudom√°sunkra √°ll√≠tott mapp√°k hat√©konyan t√°rolj√°k az angol nyelvŇĪ inform√°ci√≥kat √°lland√≥ mem√≥ri√°ban. Klasszikus zene a h√°tt√©rben, koncentr√°ci√≥ √©s mem√≥ria n√∂vel√©se.PinguLingo online Mindezek a leck√©k a PinguLingo angol nyelvŇĪ val√≥s esem√©nyek szimul√°l√°s√°ra szolg√°lnak, √©s √≠gy hat√©konyan alkalmazhatj√°k azokat a mindennapi √©letben.

Az, hogy valaki elmozdul, hogy megtanulja az eredeti √≥r√°t keresni, pontosan meghat√°rozni, egyszerŇĪen azt, hogy az ember mennyire ragaszkodik az ide√°lis elmehez, amire sz√ľks√©ge van √©s mennyit k√∂lt√∂z√∂tt √∂ssze egy√ľttesen, mert egyszerŇĪen amikor az egy√©n megpr√≥b√°l megszabadulni a gondok kudarc√°t besz√©lj√ľk meg a nemzetk√∂zi nyelvet, amit elkezdhet tanulni.

Miut√°n a felek haszn√°lj√°k ŇĎket, lehetŇĎv√© teszik, hogy nagyon gyorsan megtanulj√°k az √©rz√©keny alkalmaz√°sokt√≥l, ami igaz√°n √©s k√∂vetkezetesen √©rthetŇĎv√© teszi ŇĎket ‚Äú- magyar√°zza Anna.Mik a tudom√°nyos m√≥dszerek a nyelvtud√°s ezen fejlett megk√∂zel√≠t√©s√©hez?Ez egy nagyon √∂sszetett probl√©ma, √©s r√©szletesen ismertetni kell. Az egyik legfontosabb dolog az, hogy tov√°bbl√©pj√ľnk a nyelvtani szab√°lyok ismeret√©bŇĎl, mert ha a meg√©rt√©s nem fontos, akkor nem lehet√ľnk az igazi tud√°s.fent eml√≠tettw. PinguLingo . N√©gyzet

Mi a PinguLingo ‚Äď az idegen nyelvek tanul√°si m√≥dja?

√ögy gondolom, hogy k√ľl√∂nb√∂zŇĎ m√©diumokat haszn√°lnak, hogy az emberek megtanulj√°k, mennyit, az √©rz√©s, hogy megtanulja, hogyan fogja ezt a fiatalember megtanulni ‚Ķ a k√≠s√©rletez√©st.Mindenkinek el kell t√°vol√≠tania att√≥l a f√©lelemtŇĎl. A hib√°k a meg√©rt√©s szerves r√©sz√©t k√©pezik, √©s √Ėn is a fejleszt√©si f√°zisban van.Meg√©rt√©s√ľnk szerint a mapp√°k egy csod√°latos eszk√∂z, amennyire csak lehets√©ges, √©s azt is javasoln√°m, hogy a PinguLingo v√©lem√©nye, mint hat√≥s√°g ezen a ter√ľleten.

Term√©szetesen ez jobb lenne, ha a bar√°tod a lehetŇĎ legjobban √©s k√∂nnyen megjegyezhetn√© mag√°t ‚Äď dokumentumfilmek, zen√©k vagy gyakorlati alkalmaz√°sok seg√≠ts√©g√©vel, amelyek ezeket a m√≥dszereket alkalmazz√°k.Mindazok, amiket term√©szetesen meg fogunk der√≠teni, de a tudom√°nyos kutat√°sok azt mondj√°k, hogy PinguLingo v√©lem√©ny√©t √©rtj√ľk: az olvas√°sunk 10% -a, a hallott 20% -a, a mit l√°tunk √©s hallunk is, 40% -a, 80 % csak az√©rt, hogy megtapasztalt√°k, 95% -a, amit m√°sok tapasztalt. .

Ha a mapp√°t helyesen haszn√°lj√°k, akkor ez a 95% -os el√©rhet√Ķs√©g, ez√©rt n√©lk√ľl√∂zhetetlen r√©sze a szem√©lyzet ir√°ny√≠t√°s√°nak.Csak annyit kell tennie, hogy a PinguLingo visszajelz√©st nyissa meg √©s nyissa fel, √©s kreat√≠van gondolkodjon, ahogy megtanultuk teljes erej√©t.azt √°ll√≠tja, hogy van Anna Babicz, a PinguLingo f√≥rum, ahol a tan√≠t√°s fejlett m√≥dszereit tanulm√°nyoztuk, ahol az idegen nyelvet sokkal gyorsabban √©s sokkal k√∂nnyebben meg lehet tanulni a PinguLingo nemzetk√∂zi nyelvŇĪ f√≥rumon, az angol nyelvtanul√°ssal √©s az egy√©ni partners√©ggel.

PinguLingo Akciós ár -50%

Ana megpr√≥b√°lja szem√©lyre szabni az egyes tanul√≥i online tartalmat. Mennyire fontos a PinguLingo f√≥rum sz√°m√°ra, hogy szem√©lyre szabja az egyes hallgat√≥k meg√©rt√©s√©nek folyamat√°t?‚Äú√ögy gondolom, hogy a st√≠lusom nagyon fontos, mert mindenki m√°s, k√ľl√∂nb√∂zŇĎ c√©lokat √©s nincs 2 olyan szem√©ly, akik pontosan ugyanolyan meg√©rt√©ssel rendelkeznek. K√ľl√∂nb√∂zŇĎ √©rdeklŇĎd√©si k√∂r√∂k √©s v√°laszt√°si lehetŇĎs√©geink vannak, de gyenges√©gek is vannak, √©s ha az elŇĎny√∂ket √©s h√°tr√°nyokat megfelelŇĎen haszn√°ljuk hogy fejlŇĎdj√ľnk, egyszerŇĪen √©s egyszer√Ľen elkezdhetj√ľk az Oktat√°st.

A sr√°c k√≠v√°ncsis√°ga √©s hajland√≥ tanulni, term√©szetesen azonban az oktat√°si rendszer miatt, ahogy tudjuk, szorong√°st √©s undorod√°st okozunk, mert a hat√©konys√°g tanulm√°nyoz√°s√°hoz kapcsol√≥d√≥ meg√©rt√©s, amely megjegyz√©sek az egyik legink√°bb aggaszt√≥.Tan√≠t√≥, v√©lem√©nyem szerint, vezetŇĎ, inger √©s ki az √ļtvonalakat. Csod√°latos, hogy vannak kiv√°l√≥ tan√°rok, akik arra √∂szt√∂nzik a tanul√≥kat, hogy tegyen √©szrev√©teleket a minŇĎs√©g megtal√°l√°s√°hoz √©s fejleszt√©s√©hez, de a hallgat√≥i inspir√°ci√≥ kulcsfontoss√°g√ļ.

Ha nem √©rdekel valami, √©s nem √°ll k√©szen dolgozni ebben a k√©zik√∂nyvben, nagyon neh√©z el√©rni a j√≥ eredm√©nyeket.Term√©szetesen a tan√°rok seg√≠thetik vagy motiv√°lhatj√°k az eredm√©nyeket, de tanul√≥k√©nt dolgozhatnak. Amikor a legmagasabb min√Ķs√©get megtanuljuk, minden, ami kev√©sb√© bonyolult, a sz√°mtalan ajt√≥ nyitva √°ll majd sz√°munkra. Elismeri, hogy szereti, √©s gyorsan k√©pes lesz elviselni a gondoz√≥i f√≥rumot, ahogyan viselkedn√ľnk kell.Kiv√°l√≥ minŇĎs√©gŇĪ idegen nyelvek ki√©p√≠t√©se ‚Äď a c√©lok mindenkinek az egyik legfontosabb kezdem√©nyezŇĎje. Nincs g√≥l, lutamo a mint√°ban, amely v√©g√ľl hib√°kkal z√°rul.fent eml√≠tettw. PinguLingo . N√©gyzet

PinguLingo √°r, hol lehet megv√°s√°rolni , ceneo?

E gyakori hib√°k miatt gyakran dobj√°k el c√©ljukat. A c√©g√ľnkn√©l √ļgy v√©lik, hogy az idegen nyelv elsaj√°t√≠t√°s√°nak kulcsa a be√°ll√≠t√°si c√©lok minŇĎs√©g√©tŇĎl f√ľgg.Csak annyit adtunk Anie-nek, amit meg akar tudni egy idegen nyelvrŇĎl, √©s hogyan kell fel√©p√≠teni?‚ÄúA c√©l az is, hogy a PinguLingo √°ra rendk√≠v√ľl fontos √°ron legyen, mivel ez kih√≠v√°s, ha nem vagyunk biztosak abban, hov√° megy√ľnk.

Ha nem csak tudod, hogy a legjobb c√©lok, akkor r√∂vid t√°v√ļ c√©lokat is be√°ll√≠that. 2 √©p√≠tm√©nyen dolgozom.A feladatok meghat√°roz√°sa, majd a k√©pz√©si programok terveinek fel√©p√≠t√©se. Ha egy olyan szem√©ly, aki kor√°bban angolul tanult, felszabadulni akar, akkor az √°llam, √°ltal√°ban k√©t h√≥nappal kor√°bban, √©s ez a szem√©ly folyamatosan besz√©l az angol nyelv √°r√°t.Amikor nem tudta felid√©zni a sz√≥t angolul, egy le√≠r√°st haszn√°lunk, √©s v√©g√ľl folyamatosan konvert√°ljuk, √©s a PinguLingo √°rat k√©t nyelven is elviselj√ľk.

Azok, akik soha nem besz√©ltek angolul, 2 h√≥nap m√ļlva k√ľlf√∂ldre mehetnek, √≠gy utazhatnak, v√°s√°rolhatnak √©telt, k√©rhetik a PinguLingo-t√≥l az √ļt √°r√°t.E h√≥nap ut√°n √°ltal√°ban besz√©lget√ľnk szak√©rtŇĎkkel, hogy az ember mindig v√°rakozik a PinguLingo-ban, ahol √ľzleti vagy szem√©lyes √©letet vesz ig√©nybe, √©s mindenekelŇĎtt k√ľl√∂nleges forgat√≥k√∂nyveket.A m√°sodik feladat egy r√∂vid workshop lesz, amely PinguLingo lesz, ahol v√°s√°rolni n√©h√°ny √≥ra alatt funkcion√°lis tud√°st szerezni ‚Äď p√©ld√°ul egy angol nyelvŇĪ k√≠s√©rŇĎlevelet k√©sz√≠teni, hogy megtanulj√°k elk√©pzelni, hogyan lehet meg√©rdemelni egy kiv√°l√≥ c√©ges levelez√©st vagy profilt a LinkedIn-en.

PinguLingo Akciós ár -50%

Ez a PinguLingo mindegyik lecke funkcion√°lis √©s az idŇĎ, hogy megtudja, mi kell √©s k√©nyelmesen. Sokkal k√∂nnyebb √©s hasznosabb a PinguLingo r√∂vid t√°v√ļ c√©ljainak meghat√°roz√°sa ‚Äď p√©ld√°ul k√ľl√∂nleges k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt val√≥ felfedez√©s√ľk, de a legfontosabb c√©lok meghat√°roz√°sa, mivel t√∂bb idŇĎre van sz√ľks√©g√ľk. Ennek eredm√©nyek√©ppen gyakran, mert nem l√°tjuk, hogy a PinguLingo gyors √ľtemben hajtja v√©gre az eredm√©nyeket, √≠gy sokkal k√∂nnyebb, mint az √©lethez elengedhetetlen.

Amikor minden HR c√©lja valami konkr√©t tanul√°st tal√°lunk, azonnal l√°thatjuk azokat az eredm√©nyeket, amelyek motiv√°lj√°k a PinguLingo √°rat.Sokkal k√∂nnyebb meghat√°rozni a c√©lokat ‚Äď magyar√°zza Anna ‚Äď mi√©rt olyan fontos, hogy a PinguLingo chomikuj meghallgassa a dalokat a k√©pz√©s sor√°n: ‚ÄúA m√°r bizony√≠tott effektus√ļ dalok n√∂velik a PinguLingo ceneo teljes√≠tm√©ny√©t, √©s hozz√°j√°rulnak a koncentr√°ci√≥ fenntart√°s√°hoz, √©s a PinguLingo k√∂lts√©gek annyi figyelmet.A zen√©ben klasszikus zen√©t haszn√°lok, de k√∂nnyŇĪ dalokat, amelyek nem k√©nyszer√≠tenek arra, hogy r√°juk √∂sszpontos√≠tsunk. Mozart p√©ld√°ul a PinguLingo nagyszerŇĪ √°ron.

NagyszerŇĪ zene, teljes 2018 kritikus elemz√©ssel √©s a PinguLingo h√∂rcs√∂g k√∂rnyezet√©nek jelleg√©vel. Kipr√≥b√°lnia kell egy kicsit, √©s csak azt kell l√°tnia, hogy mennyire k√∂lts√©ges nek√ľnk, de persze m√°snak kell lenni√ľk, √©s a hang t√∂rt√©net√©nek. Anna Babicz PinguLingo chomikuj, innovat√≠v tanul√°si m√≥dszereket tanulm√°nyoztunk, ahol gyorsabban v√°s√°rolhatunk egy nemzetk√∂zi nyelvet, √©s m√©g bonyolultabb idegen nyelvet tanulni, angol nyelvtanfolyamokat Ana: ez a legfontosabb szakad√°s az iskol√°b√≥l, mert elnyomja a kreativit√°st, a h√∂rcs√∂g√∂t is.

Hogyan k√©sz√≠ts√ľnk egy hasznos ment√°lis mapp√°t, √©s ahol √°rk√©pz√©sre van sz√ľks√©g. Annak m√≥dja, hogy tan√≠tson Ana, hangs√ļlyozza a ment√°lis √°rlist√°t. Ennek megfelelŇĎen a pszichol√≥giai mappa t√∂k√©letes eszk√∂z, amely megk√∂nny√≠ti a r√©szletek megismer√©s√©t. Sokkal gondosabban, a pszichol√≥giai mapp√°k seg√≠tenek abban, hogy eml√©kezzenek arra, hogy az agyunkban √©lnek.Mint k√∂zeg, a mapp√°k seg√≠tenek abban, hogy meg√©rts√ľk a nyelvet: ‚ÄúA pszichol√≥giai √©s tapasztalataink, mapp√°ink, eszk√∂zeink, a m√ļltb√≥l meg√©rtettek, de ez nem az, amit mi nevez√ľnk, inform√°ci√≥, hogy a k√∂zponti fogalom a k√∂zpontban, ki ŇĎket.

Ezut√°n lehetŇĎs√©g ny√≠lik az Egyes√ľlet l√©trehoz√°s√°ra, mivel az emberek eml√©keznek a k√©pekre, √©rz√©sekre √©s hangokra, soha nem fogok elfelejteni a pap√≠rra l√©trehozott szavakat.Term√©szetesen j√≥ megtanulni, Tony Buzan azt mondta, hogy meg√©rt egy olyan elj√°r√°st, ami teljesen egyszerŇĪ, vicces √©s kreat√≠v. K√∂zvetlen tapasztalataik annyira √°tengedik ŇĎket, nem csak sz√©p k√©peket pap√≠ron.

Ha helyes, akkor seg√≠tenek nek√ľnk az adatokat t√°rolni a nem felejtŇĎ mem√≥ri√°ban. Vannak olyan programok, amelyek ingyenesek √©s el√©rhetŇĎk az interneten.De k√∂zvetlen√ľl v√°lasztom a saj√°t mapp√°imat, mert meg kell eml√©kezned, amikor a kezed nem egy k√©p, ‚Äú√≠rja. J√≥ √©s sz√≥rakoztat√≥ a nyelv gyorsabb megtanul√°sa √©s mi√©rt?‚ÄúA kellemes √©s nyugodt k√∂rnyezet elŇĎfelt√©tele a l√°togat√°snak, mert ritk√°n van b√°rki, ha az ŇĎ felt√©telei, amelyeket felfedez, a stressz alapjak√©nt.

IdŇĎnk√©nt √°ltal√°ban eml√©keztetett a stressz √©s a szorong√°s a helyis√©gek, √≠gy. Azonban nem szabad al√°becs√ľln√ľnk vagy elt√ļlozn√°nk annak fontoss√°g√°t, hogy t√°mogassuk a tev√©kenys√©geket √©s dolgozhassunk e k√∂rnyezetben.Megtanulod a nemzetk√∂zi nyelvet √©s hogyan?Az adatok t√∂meges elŇĎfordul√°sa (weblapok, kiadv√°nyok, katal√≥gusok) alatt logikus aggodalomra ad okot, hogy ha valaki idegen nyelvet tanulhat?Az online sok r√©sz, valamint a legt√∂bbj√ľk csak a legmagasabb minŇĎs√©gŇĪ, de a legjobb m√≥dja annak, hogy meg√©rts√ľk, hogy a tanul√°shoz sz√ľks√©ges forr√°sok igazs√°ga?

Pontosan pontosan ezt mondja Anna Babicz: ‚ÄúTerm√©szetesen egy nyelvet tanulni, csak egy kicsit lassabban magyar√°zkodni, sok tan√≠tv√°nyom nagyon j√≥l √©rtette egym√°st, n√©h√°ny hib√°t neh√©z felismerni (pl. amely nyelv√ľnk ‚Äď nem ismert), de nagyszerŇĪ alapot tehet.Jobb lenne r√∂vid t√°v√ļ c√©lok √©s strat√©gi√°k meghat√°roz√°sa. A kutat√°sok kimutatt√°k, hogy ha valamit csin√°lsz 21 napig, v√©g√ľl hozz√°szoktunk hozz√°. Az egyik legmenŇĎbb dolog, amit motiv√°lhatunk, az, hogy csak 21 nap m√ļlva m√©rj√ľk, mit fogunk csin√°lni, hogy l√°ssunk egy gyors vide√≥t a YouTube-on.fent eml√≠tettw. PinguLingo . N√©gyzet

PinguLingo ‚Äď Lengyelorsz√°g, Gy√°rt√≥

Vagy n√©zze meg a feliratokat tartalmaz√≥ gyŇĪjtem√©nyeket a tan√≠t√°si nyelvben (a feliratok nagyon fontosak, mert k√∂zvetetten seg√≠tenek az Egyes√ľlt √Āllamoknak, amely megtanulja l√©trehozni), vagy figyeljen a dalra, √©s olvassa el a dal sz√∂veg√©t.Erre az√©rt van sz√ľks√©g, hogy tov√°bbra is √©lm√©ny legyen a nyelv haszn√°lat√°hoz, ez√©rt nagyon fontos az interakci√≥. Egy kis √∂nfegyelmez√©ssel megszervezheti az ‚Äúangol k√°v√©t‚ÄĚ ‚Äď szint√©n a nemzetk√∂zi PinguLingo orsz√°gok gy√°rt√≥inak bar√°tai kapcs√°n.

A sz√≥ nem sz√°m√≠t semmit, hanem elszigetelten is l√°tszik, √©pp√ļgy, mint a kifejez√©sek felismer√©se √©s haszn√°lata. Ez√©rt kell a PinguLingo, a gy√°rt√≥, mindig eml√©kezni a kifejez√©sekre √©s a kifejez√©sekre.Anna Babicz, tanulm√°nyoztuk az innovat√≠v oktat√°si technol√≥gi√°k gy√°rt√≥it, ahol sokkal gyorsabban tanulhatunk idegen nyelvet, √©s sokkal k√∂nnyebben v√°s√°rolhatunk nemzetk√∂zi nyelvet, angol nyelvet, tr√©ninget, videoterm√©ket.Ana: A nyelvet a gy√°rt√≥ a YouTube seg√≠ts√©g√©vel tesztelheti, de fontos, hogy norm√°lis legyen.

Ha angolul mutatja angolul a leghat√©konyabb angol szerd√°n: ‚ÄúTerm√©szetesen jobb, ha angolul veszi k√∂r√ľl, mert azt mondja, hogy folyamatosan nyitjuk meg, haszn√°ljuk, √©s friss√ľl is.Sarah nemzetk√∂zi nyelve ‚Äď k√∂nnyŇĪ jav√≠tani. Sem az anyanyelv√ľnk√∂n sem mondjuk, teljesen helyesen, mint f√©lni a nemzetk√∂zi nyelvtŇĎl.A val√≥s√°gban senki nem tudja meg√≠t√©lni a nyelvet, de minden bizonnyal lehetŇĎv√© teszi, hogy kifejezze, sokkal jobb eredm√©nyeket √©rjen el a vil√°ggal kapcsolatban, √©s √≠gy tov√°bb. Teh√°t ilyen m√≥don csak megb√≠zhat√≥!

Minden erŇĎfesz√≠t√©st csak tapsolni lehet, √©s eredm√©nyeket hozhat. A nyelv iskol√°j√°nak fontoss√°ga, hogy alkalmazkodjon a mai napig: ‚ÄúAz oktat√°si rendszernek hozz√° kell igazodnia a modern fi√ļhoz √©s ahhoz a j√∂vŇĎh√∂z, amelyet Lengyelorsz√°got akarunk √©p√≠teni, mindenki tudja, hogy a legjobban tanulunk, ha megtal√°ljuk magunkat az igazi forgat√≥k√∂nyvben Lengyelorsz√°gban, √©s hogy ez is sz√ľks√©ges a tanul√°shoz, az innov√°ci√≥ mint eszk√∂z, c√©l n√©lk√ľl.fent eml√≠tettw. PinguLingo . N√©gyzet

PinguLingo Akciós ár -50%

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gr√©ta-t, de a legfontosabb k√©t dolog, amit tudni kell, hogy az optimista √©s prec√≠z, term√©szetesen bar√°ts√°gos, szeml√©lŇĎdŇĎ √©s racion√°lis, de kisebb d√≥zisokban, √©s gyakran elk√©nyeztetik a nem √©rz√©ketlen szok√°sok is.

Az optimizmusa azonban, ami√©rt gyakran im√°dj√°k. A bar√°tok gyakran sz√°m√≠tanak r√≥la √©s romantikus term√©szet√ľkre a sz√ľks√©g idej√©n.

Persze senki sem t√∂k√©letes, √©s Bogd√°nnak sz√°mos hib√°ja van. A tisztess√©g √©s az instabilit√°s hajlamos az √ļton j√°rni, b√°r ink√°bb szem√©lyes szinten, mint m√°sok sz√°m√°ra.

Szerencs√©re a pontoss√°ga √°ltal√°ban ott van, hogy enyh√≠tse a f√ļj√°sokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email c√≠met nem tessz√ľk k√∂zz√©. A k√∂telezŇĎ mezŇĎket * karakterrel jel√∂lt√ľk