[Total:    Average: /5]

Az én nagy sajnálattal, amikor egy liter benzin költsége néhány cent, rég elmúltak. Ma kell gondolni átadó személyes autó nyilvánosság kedvéért megtakarítás. Észrevette, hogy az utak sokan voltak terepjárókat és gázipari létesítmények (de ez a modell egy luxusautó egyszerűen nem létezik). Nos, nekünk egyszerű halandók, akkor ne mit beszélnek? A szomszéd garázsban szövetkezet Érdemes kipróbálni MagnuFuel. Az ő szavai, a készülék segít csökkenteni a fogyasztást a benzin minden járművön. Elmentem a hivatalos honlapján, és elrendelte gazdaságos. Most elmondom neked a alkalmazásának eredményeit.

A működési elve MagnuFuel

Egy kis megelőzve a rendezvény – a gazdaságos üzemanyag-MagnuFuel tényleg működik, persze, nem reklámozott, de működik egyébként. Az ember várja, hogy a benzin fogyasztás csökkenni fog azonnal kétszer mondani – ingyen sajt csak egy egérfogó. Talán, ha volt egy eszköz nagymértékben csökkenti a kőolajtermékek fogyasztásának, akkor már régen használják a nagy autógyártók. Tehát szuper hatás, nem várható, de a cég takarít!

Ha Rendeltem MagnuFuel képzeltem valamilyen üzemanyag szűrőt. Úgy gondolta, hogy a benzin megy át ez a kis adagokban, mint az injektorok. Tulajdonképpen a készülék működik, és úgy néz ki, egészen más.

Ha hozott, még egy kicsit csalódott – két fényes sárga foltok Sengoku és műanyag bilincsek. Néztem a videót, hogyan kell telepíteni, és nem várta az eredményt. Körülbelül egy hét múlva használat vettem észre, hogy eltűnt, amikor a folyamatos verte a motor. Mielőtt enyhén, de folyamatosan kopogott. Azt hiszem, talán mi zörgött még letört))) Went vásárolt változott a szűrőt, és csak azután jutott a telepített MagnuFuel. Lépések nyomon követni, hogy mennyit költenek a benzin. Nem tudom, ha cseréje után kellék, de a gép elkezdett enni egy kicsit kevesebb (10-15%). Felmászott az interneten olvasni, hanem egy általános gondolat.

Olvassa el a felülvizsgálatot, és őszintén szólva, nem különösen hitt. Úgy gondolják, hogy ellenőrizze, ha a következő ütemezett cseréje kellék.

A felhasználók véleménye az eszközön üzemanyag

kétségek ellenére a legtöbb autósok hatékonyságát MagnuFuel, ez a készülék nagyon népszerű. Megvettem párna a tüzelőanyag tömlő, mert olcsó. Ár alacsony, és lehetővé teszi, hogy próbálja sérelme nélkül a családi költségvetés. Ezért az interneten egy csomó más véleménye, mind pozitív, mind negatív. Eltekintve a véleménye rajongói freebie, meg kell jegyezni, hogy sok vezető kimenetele még jegyezni.

Azt is észrevettem, hogy a motor már nem „lélegezni”. Az az érzésem, hogy öntök bele jó üzemanyag, és a tankolás után, és ez nem változott.

Hogyan kell telepíteni MagnuFuel autó

Itt van egy másik pont, ami sok autós szerezni egy ilyen eszköz. Nem kell menni száz vagy hosszú ideig dugta körül a motor. Semmi sem törött, és akkor nem kell aggódni a tulajdonosok az autók garanciális. Minden könnyű fel és levenni.

Az a telepítési eljárás MagnuFuel vett pontosan 15 percig. Felnyitotta a motorháztetőt, talált az üzemanyag tömlő és rögzítette a két fél, hogy a mágnes egy speciális műanyag bilincsek. Tartalmazza a készülék voltak részletes utasításokat, hogy a rajongók nem a tudomány nem ideges, nem lehet baj. Karbantartása MagnuFuel nem igényel – Hung előtt az égéstérben, és várja a hatást.

Amit kaptam a végén MagnuFuel

nem fog sokáig késleltetni eredményének leírását. Azt kell mondanom, hogy ők különbözik attól, amit a gyártó ígért.

A hivatalos honlapon azt olvastam, hogy MagnuFuel:

  • takarít 20-25% -a az üzemanyag;
  • védi a motort a rossz minőségű benzin;
  • növeli a teljesítményt a motor;
  • tisztítja a kipufogó.

Ez egy nyilvánvaló túlzás. A megtakarítások valóban voltak, de nem több, mint 10%, ami szintén jó, figyelembe véve az árak a szivattyú. A fő előnye az üzemanyag péntek vettem észre, amikor elhaladnak a következő MOT. A gazdám nevetett sárga doboz a tömlőt, de meglepődött, amikor elkezdte megváltoztatni a szűrőket. Ők sokkal tisztább, mint máskor. Kiderült, hogy a benzin tényleg jobb éget, méretezés nélkül a rendszerben.

Nem tudom hallgatnak hátrányok MagnuFuel. A gyártó azt írta, hogy a készülék alkalmas bármilyen autót. Nem lennék annyira kategorikus. Igen, a Lanos, az első tíz egyszerű, és nem valószínű, hogy problémát okoz, hanem egy erős mágnes között drága berendezések Mercedes vagy Volvo hagyni veszélyes. Ebben az esetben jobb nem kockáztatni „agya” a gép.

Miért keresnek egy megbízható oldalon MagnuFuel

A valószínűsége megszerzése hamisított nagyon magas. Beszél egyszerű szavakkal, akkor lök az üres dobozok és műanyag bilincsek néhány ezer …. megnyitásához, és ellenőrizze a készülék nem valószínű, hogy sikerül. Jobb nem kockáztatni, és azonnal menjen a hivatalos portálon. Fizettem MagnuFuel után mail kicsomagolta a csomagot.

A végén azt fogja mondani. Persze, hogy úgy vélik, hogy az olcsó kis készülék elmenti 2-3 liter száz kilométerre nem szükséges. Üzemanyag krumpli kerülne sokkal drágább, de hogy gazdaságos legalábbis sokkal kevésbé valószínű, hogy változik dugók, és kevésbé kell aggódnia a feltétele a szűrőket. Sőt, az ár lehetővé teszi, hogy a kísérlet.

About Kelemen Gréta
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

By Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."