Liquid Chestnut ital fogyás – vélemények, ár, eredmény

Liquid Chestnut ital fogyás - vélemények, ár, eredmény
[Total:    Average: /5]

ítélve a különböző termékek fogyás, akik szeretnének fogyni gyakran nem olvassa el a fitness edző, vagy a futópad és a natív számítógép és online. Sajnos, hogy valljam, de ez a két egyértelműen visszaélnek a bizalom és arra törekedjünk, hogy a nyereséget. És bármennyire elcsépelt ismét megismételni a reklám ígér alapok felesleges zsírt anélkül, hogy standard eljárásokkal nem szükséges.

Liquid ChestnutDrink formájában értékesítik oldható por. A gyártó szerint,

az első adag után zsírt kezdi égetni visszavonulást. Nem kell semmilyen extra erőfeszítést – diéta és a testmozgás wimps. Liquid Chestnut ígér mindenkinek egy karcsú test, mint egy modell, és

csak annyit kell rendszeresen inni az italt.

Mi történt Liquid Chestnut?

A fő komponensek, amelyek kérik, hogy tegyék a reményben, egy tökéletes test: Goji, ananász kivonat és a kaktusz. Mivel a 2. komponens már foglalkozott a honlapunkon, akkor habozás nélkül azt állítják, hogy nem rendelkeznek a zsírégető hatást (amelyet megerősít nemcsak véleményeket, hanem megjegyzések látogatóink).

Goji lehet, hogy bizonyos mértékben hasznos, mint az összes bogyók, de formájában oldható italnak az eredeti „hasznosság” marad egy nagyon kis százaléka. És mit számít, ha dobja extra súlyt Goji bogyó semmilyen formában nem segít?

Nos, a kaktusz … az egyetlen italt a kaktusz, tiszteletet érdemel, természetesen, tequila. Nincs tudományos oka van feltételezni, hogy a kaktusz segít a fogyásban, nem.

Ugyanakkor, a megadott 3 komponens nem minden, hogy megtalálható a csokoládéban italt túlsúly. A jobb érthetőség kedvéért, a készítmény lehet hasonlítani egy másik szép nyilatkozat a gyártók által:

Nem mondhatjuk, hogy az ital tele van kémia – nincs, az összetétele a normális, de anélkül, hogy az aroma, édesítőszer és savasságot szabályozó, nem volt. De az egyik komponens érdemel alapos megfontolást.

Mi levocarnitin

L-karnitin metabolizmusáért felelős, pontosabban, transportorul zsírsavak. Néhány évvel annak hatása volt egyenlő a anabolikák, amellyel egyes sportolók a figyelmet a diéta. De tudományos vizsgálatok nem erősítették meg a hasznos tulajdonságai karnitin sporttáplálkozás. Mivel az L-karnitin nem esszenciális tápanyag, az ajánlott napi adag is találtak.

De más szakértők azt mondják, hogy a karnitin kedvező hatása a terméketlenség kezelésére férfiaknál, és csökkenti a zsír és az

izomtömeg növelésére. Tehát az egyik kísérletben egy csoport idős emberek több mint 6 hónapon figyelembe 2G L-karnitin naponta. A 6. hónapban javulás volt tapasztalható a szellemi tevékenység és a fizikai forma: átlagosan az alanyok elvesztette 1,8 kg zsírt és a megnövekedett izomtömeg 3,8 kg

Összefoglalva, a tudósok nem egyhangú következtetést a jótékony tulajdonságait L-karnitin. Ugyanakkor a szakértők többsége és néhány tanulmány ad egy jó ok arra, hogy ez egy hasznos anyag, amely hozzájárul a normális anyagcsere. De a fogyás karnitin egy nagyon-nagyon távoli: 1,8 kg fél évre – ez 300 gramm zsír egy hónap alatt. Nem valószínű, hogy ez a teljesítmény nevezhető sikeres fogyás.

Egy tasak 5g por. 100 g terméket, vannak 2,5 g L-karnitin. Ennélfogva, egy részletben a fogyókúra

tartalmaz 0,125 g anyagot. Ivóvíz 2 turmixok naponta, a szervezet lesz 10-szer kevesebb, mint az emberek karnitin a fent említett kísérletet. Matematikai logika azt diktálja, hogy egy hónap alatt eszik Liquid Chestnut megszabadulni, mint 30 gramm zsírt tartalmaz! Ragyogó eredményt.

Egy kicsit elhízás

Ismerve Általános információ arról, hogy mi van az elhízás és hogyan kell harcolni, akkor néhány másodpercig megkülönböztetni az igazságot a kirívó reklám hazugság.

elhízás okai nagyon különböző lehet: életmód, az öröklődés, az életkor, a nem, a táplálkozás, a stressz stb Felhívjuk figyelmét a fenti képen, ahol a megadott összetétel. A bal oldalon, szerint a „Model test olvasni: nem kell változtatni életmód, nem kell gyakorolni, nem kell, hogy kövesse a diéta! Ez tiszta populizmus, ami egyértelmű jele – mi hazudik. A jelentős változások is azonosításához szükséges, és megszünteti az okot (és gyakran több mint egy) – egészségtelen táplálkozás, az egészségtelen életmód, a testmozgás hiánya, vagy valami mást.

Bár karnitin, már korábban említettük, javítja az anyagcserét, vegye figyelembe, hogy az égő zsír és szénhidrát testünk inkább szénhidrát, a glikogén kiadások.

Ezért edzés előtt nem ajánlott élelmiszereket fogyasztani, szénhidrátokban gazdag. És Liquid Chestnut 90% van a szénhidrátok, amely gyengítené a kísérletek a karnitin (ami elhanyagolható) kényszeríteni a test elkezd égő zsírt.

Összegzés – Liquid Chestnut

Liquid ChestnutDrink nem segít a fogyásban. Örülök, hogy nem fog kárt: a szerkezete is lehet találni az l-karnitin, elég hasznos dolog. De ez túl kicsi ahhoz, hogy bármilyen pozitív eredményt. Ezért azok, akik valóban keresik a módját annak, hogy lefogy, akkor jobb, ha nem vesztegeti az idejét ezen a haszontalan koktél.

About Kelemen Gréta 373 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."