Hírek

Handy Heater – vezérelt fűtőelem energiatakarékos

Handy fűtőberendezés – hordozható otthoni fűtés, elven működő egy rajongó. Jellemzője a magas energiahatékonyság: az eszköz a hő, hogy a helyiségben akár 23 négyzetméter mindössze 15 perc alatt. Azonban ő nem száraz a levegő, miközben a komfortos beltéri klíma.

Ahhoz, hogy vásárolni egy hordozható fűtőberendezés Handy melegítő egy kényelmes megoldás azok számára, akik belefáradtak, hogy hideg miatt nem megfelelő fűtés az otthoni vagy irodai. Kompakt méret és könnyű súly lehetővé teszi, hogy a készülék akkor állítsa azt bármely területén a szobában, vagy lépni a saját. A készülék megfelel a nemzetközi normáknak minőségi és biztonsági követelmények fűtőberendezések.

Felhasználási esetek

A hordozható fűtőberendezés is joggal tekinthető a leginkább sokoldalú megoldás otthoni fűtés. Könnyen kezelhető:

 1. Az országban, ha csak akkor kell használni a meleg időben az év. A tájház nem mindig tanácsos csatlakoztatni a központi fűtési rendszer alatt hideg légtömeg is elég ahhoz, hogy egy kompakt hősugárzó.
 2. A munka, ha a szoba hűvös, és a fűtési rendszer nem hatékony. Portable fan a gazdaságos elektromos áram felhasználása, ez így kényelmes a személyzet a szobában.
 3. A lakásban hő külön területeket. Hidegérzet a végtagokban jelezheti keringési zavarok, alacsony hemoglobin szint, a betegségek, az endokrin rendszer – ha ezek bármelyike ​​kóros egy embernek szüksége van egy kiegészítő hőforrás. Adja meg, akkor vegyél egy melegítő Handy Heater.
 4. OL>

  A hordozható melegítő nemcsak kényelmet, hanem védi az egészségügyi háztartás összes tagja. Ez kiküszöböli a káros baktériumok, gombák és vírusok a levegőben. Az ár a készülék Handy fűtőberendezés fűtésre valamivel magasabb, mint a standard fűtőberendezések.

  A tulajdonságokat a modell Handy fűtőberendezés SPAN>

  A vélemény, hordozható fűtőberendezés a ház Handy melegítő jellemzik a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

 • kompakt méret;
 • könnyű beállítását irányába hőáramlás;
 • hatékony energiafelhasználást;
 • gyors felfűtés a levegő a szobában;
 • védőfal, biztosítva a felhasználó biztonságát.

Főbb jellemzői Handy fűtőberendezés SPAN>

A hivatalos honlapján a gyártó adatait adja meg a fűtés Handy Fűtés:

 • fűtési helyiségek teljes területe 23 m2 15 percig;
 • fenntartja a hőmérséklet a levegő a szobában +32 fok;
 • beépített háttérvilágítás;
 • képernyő védelem égéstől;
 • instant fordulatot;
 • csökkentett energiafogyasztás (8-szor kevesebb, mint egy hagyományos melegítő, a gyártó szerint).

eszköz hogyan működik Handy fűtőberendezés SPAN>

Hogyan állítják igazi utazó véleménye, hordozható melegítő Handy melegítő egy hibrid hagyományos ventilátor és fűtés. Csatlakoztatása után a hálózatra termel áramot a hideg levegő. Fűtőelem gyorsan eléri az üzemi hőmérsékletet, és továbbítja azt a légáramlást. Átterjed az egész szobában, ami egy kényelmes mikroklímát.

A megkülönböztető jegye a készülék gazdaságos energiafogyasztást. Ez annak köszönhető, hogy az innovatív technológia minimalizálja esetleges elvesztése fűtés a házban. Ennek eredményeként, a készülék biztosítja a hőt a helyiség 15 perccel a bekapcsolás után.

Öntött levegőáramban lehetővé teszi, hogy egyenletes hőmérsékletet hozzunk létre minden területen a szoba. Emiatt a készülék nem kell mozgatni egyik helyről a másikra, vagy válasszon egy speciális terület a telepítés. Nem tartalmaz üzemanyag-gőz, a szén-dioxid vagy szén-monoxid és egyéb égéstermékek, így biztonságos akkor is, ha használják egy kis szobában.

szabályzata kapcsolat és kezelés

Az egyes csomagolási az eszköz egy kézi, hogy a fűtés Handy melegítő. A készülék működtetése előtt figyelmesen kell olvasni ezt a dokumentumot, ellenőrizze a berendezések és integritásának összes elemet. A nyomokban előforduló hiba, kár, hogy a szigetelés a tekercs, hogy kapcsolja be a készüléket a hálózathoz szigorúan tilos.

Azok akik megvették a Geeks, azt mondják, hogy megérteni a szabályokat annak működése nagyon egyszerű. A készülék meg kell védeni a sokk, a por és a nedvesség. Ez lehet csatlakoztatni egy külön tápegység 220-240 V.

Tilos használni a készüléket a közvetlen közelben egy kád, zuhanyzó, medence. A páratartalom a helyiségben nem haladhatja meg a 93%. Ellenkező esetben a korróziós folyamatok miatt szükségessé vált a nem garanciális javítást.

Tilos hagyott fűtést felügyelet nélkül, takarja le a textil-, használja a száradó ruhák. Javasoljuk, hogy szerelje nem kevesebb, mint 0,5 m-re a gyúlékony anyagokat, mint a függöny, bútor és szintetikus anyagok.

Az előnyök a melegítő Handy Fűtőberendezés

Fűtés az otthoni és kerti Geeks hamar felkeltette a figyelmet a háztartási készülékek piacán. Több oka is van:

 1. A hordozhatóság a készülék. Könnyen mozgatható a ház körül, csak fűtésre a terület, ahol a bérlők.
 2. Kompakt méret. A készülék könnyen magával az útra AZ város vagy ország.
 3. A egyszerű művelet. Ezzel szemben a központi fűtési rendszer, a radiátor nem igényel hosszú és időigényes telepítéssel – ez elég egyszerű, hogy tartalmazza.
 4. Nagy sebességű fűtési. Ez lehetővé teszi, hogy jelentősen csökkentse az idő a készülék működését.
 5. A megfizethető ár Handy Fűtés a nyaralók. Ez összevethető más modellek a fűtőberendezés a haza. De, mivel a gazdaságos villamosenergia-fogyasztás, az új termék ára jóval olcsóbb.
 6. Védelem a véletlen égési sérülések. Egy speciális szűrő megakadályozza személyi sérülés vagy házi működése közben a fűtőtest.
 7. Kényelmes szabályozása hőáram. A készülék el van forgatva különböző irányokba, amely lehetővé teszi, hogy nyomon egy adott parkoló zónában.
 8. OL>

  Hol található eszköz Handy fűtőberendezés SPAN>?

  megtudja, hogy hol vásárolnak energiatakarékos fűtőberendezés Handy melegítő, csak. Ez értékesített a hivatalos honlapján a gyártó. Rendelni egy hordozható fűtőberendezés Geeks, ahhoz, hogy elhagyja a kapcsolattartó adatait és címét. A cég maga is szervez a kézbesítés régiók és jelenteni a műsorszám számát.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...