[Total:    Average: /5]

Az ételek cseréje

Probléma van-e a reggeli, az ebéd és a vacsora során a kalóriabevitel korlátozásának nyomon követésében?Vagy megpróbálja tartani a kalóriát az egészséges határ alatt – 100-150 kalória étkezésenként – a túl sok és túl sok étel fogyasztása a fogyás egyik legsúlyosabb része a fogyásnak, és ezért van sok diétája étkezési csere opciók. Az orvosi folyóiratokban és a kutatási jelentésekben minden szempontból minden lehetséges egészséges alternatívát teszteltünk a tények megtalálásához. Joga van tudni, hogy mit döntesz arról, hogy fehérjehelyettesítő ételt választasz.

Fehérje szubsztitúció – mi a baj?

Az étkezés csere egy előcsomagolt étkezés, bár vagy rázza a “hagyományos” étkezést.Ezek a pótlók tele vannak a szükséges vitaminokkal és tápanyagokkal. Az elhízásról és az egészséges táplálkozásról szóló tudományos folyóiratban megjelent International Journal of Obesity állítja, hogy “az ilyen beavatkozások biztonságosan és hatékonyan hozzájárulhatnak a súlyos súlycsökkenéshez és a súlyos kockázati tényezők javításához”. Az International Obesity Journal által elemzett tanulmányok természetesen az étkezés részleges pótlására összpontosították a fehérjehelyettesítőket, nem pedig a táplálékkeverékek tápanyag-tartalmú anyagainak teljes cseréjét. .Ne feledje, hogy a kalória adagok márkanév és termék szerint változhatnak, ezért ellenőrizze a címkét vásárlás előtt, ha megfelel a fogyás tervének, vagy ha szakemberrel rendelkezik az Ön számára.orvos vagy dietetikus.

Az ételek pótlásának részleges cseréje az élelmiszer-helyettesítőkkel és a táplálékkal való táplálék teljes cseréje

Számos táplálkozási szakértő úgy gondolja, hogy a tápanyagok fehérje keverékek formájában való teljes élelmiszercseréje jó megoldás. Sajnos túl sok. Ez azt jelenti, hogy helyettesítik egymást.MINDENEgy standard étkezést kínálnak csomagolt bárral, koktélral vagy rázással. Ez azonban nem áll fenn a kérdéses helyettesítő termékekkel kapcsolatban. Ha mozgásban van, vagy nincs ideje tápláló ebédre csomagolni, vagy egészséges ebédet készíteni, természetesen étkezés helyett helyettesíthető ételeket is használhat; ez azonban egy kiegészítő lehetőség, nem pedig egy teljes diéta; egy másik alternatíva a részleges vs. teljes étkezési csere címe alatt zajló vita esetében a fehérjepor. Egyes fehérjetartalmú, vagy akár tejsavóprotein formájában előállított étkezési csere gyakran ivóvízes – vízzel elárasztott tartályba helyezve; ez enyhén javítja a “táplálkozás közben” folyamatot, amikor nincs időnk, de nem szabad az egész egészséges táplálékot helyettesíteni.

Fehérje klímaberendezések, tejsavóproteinek és étkezési csere

A fehérjehelyettesítő étkezés nem minden cseréje ugyanolyan értékű. Könnyűnek találja, hogy néhány étkezési csere koktél valójában összetevőket kínál, hogy megfeleljen a fűtési szükségleteinek. Másrészt a különböző étkezési csere-koktélok ugyanabban az időben különböző fehérjetartalmú porokat vagy tejsavóproteint tartalmaznak, melynek célja az éhínség csökkentése és a test teljesebbé tétele. A legfontosabb tehát, hogy kiválasztjuk a helyes pótlást igényeinknek, és azt a célt, amellyel elhatározzuk, hogy helyettesítő terméket vezetünk be étrendünkbe.

A legnépszerűbb étkezés helyettesítők – a termékek áttekintése

A diétán több helyettesítő található a take-away étkezésnél.Ezek közé tartozik például a Jenny Craig, a Nutrisystem, a Slim Fast, az egészséges választás és a Lean Cuisine. Nem mindegyik összetett. Néhányuknak is van ára, ami lehetetlenné teszi egyes ügyfelek számára a kezelés előnyeit. Nézzük meg mindegyiket egyenként.

  • Jenny Craig: Jenny Craig nem csak egy termék, hanem egy egész program, amely az étkezési szokások egészséges táplálkozáson alapul. A termék mellett – Jenny Craig csere étele – havi díjat fizet a konzultációért és a táplálkozási tanácsokért a tápanyaggyártó cégének szakembere számára. A cég honlapja szerint az élelmiszerek költsége napi 15 dollárról 23 dollárra emelkedik. Összességében elmondható, hogy havonta 450 és 690 dollár között van egy egyén étrendje – és gyakran úgy döntenünk, hogy megváltoztatjuk az egész család étkezési szokásait.
  • Nutrisystem: A Nutrisystem egy helyettesítő táplálék, amely a legdrágább étrendi tervnek, vagyis a Jenny Craig kevesebb mint felét teszi ki. A Nutrisystem gyártójának legdrágább terve a napi körülbelül 12 USD költsége. A Nutrisystem fehérjetartalmú koktélokat és tejsavófehérjéket tartalmaz a legtöbb étkezésben és étrendben.
  • Slim Fast: A Slim Fast az egyik legkedveltebb fogyókúra program, amely étkezési helyettesítőket használ. A koktélokat és italokat közvetlenül a helyi gyártó online boltjából vásárolhatja. A Slim Fast a fehérje koktéljairól ismert.
  • Egészséges választás és gyengéd konyha: a két napi táplálékkiegészítő ugyanabba a kategóriába tartozik, mint a fagyasztott étkezés helyettesítés. Napi 10 dollárt költenek friss gyümölcsökre és zöldségekre, ha kiegészítik a diétát. Azonban ezeknek az étrend-kiegészítőknek a mellékhatása a nátrium bevitelének nagy áteresztő hatása, ami a szervezetben felhalmozódhat. Sajnos, úgy tűnik, duzzanat és súlygyarapodás – ami gyakran ellentétes a diéta tényleges céljával.

Az ajánlatok nem tartalmazzák a kiegészítéseket.

Néhány helyettesítési program nem tartalmazza az étkezési költségbecsléshez szükséges összes ételt. Végül is a kis nyomtatást mindig hozzá kell adni friss gyümölcsök és zöldségek hozzáadásához, hogy gazdagítsák a helyettesítő ételeket.

Ha nem vagy óvatos, ezek a cukorban gazdag kiegészítők növelhetik a kalóriatartalmat, egészen az egészséges szint felett. Ha fogyni szeretne, az étkezés megváltoztatása haszontalan lesz.

A kalória ellenőrzéséhez:

  • Távolítsa el a krémes és nagy kalóriatartalmú salátaönteteket az étrendből
  • Ne adjunk keményítőt zöldségek vagy gyümölcsök helyett.
  • Adj hozzá sötétzöld, leveles zöldségeket az étrenddel.
  • Válassz gyümölcsöt és zöldséget magas rosttartalommal.

A Nutrition Journal szerint a dúsított étkezés helyettesítők általában jobban elnyelik az alapvető tápanyagokat a hagyományosabb étrendhez képest. ” .

A WebMD a bővítmények hozzáadásának fontosságáról is beszél.

“A fibrinszálak megerősítéséhez bármikor hozzáadhat néhány zöldséget, egy tejes zöldséglevet vagy egy friss gyümölcsöt a bárjához, vagy inni.”

Ki használná az élelmiszert helyettesítőket, és ki kéne?

Nem mindenkinek kell élveznie a táplálékot, amely magában foglalja az élelmiszer-helyettesítőket. Ha magas vérnyomása van, beszélje meg kezelőorvosával, mielőtt megpróbálná ezt a lehetőséget. A legtöbb csomagolt étel sok nátriumot tartalmaz, ami növelheti a vérnyomását. A gyerekek viszont használhatják az étkezés helyettesítését, de nem ugyanazok, mint a felnőtteknek a testsúlycsökkenésért értékesítettek – saját egyenértékűek. A Boost és a Pediature márkák kínálnak egészséges lehetőségeket gyerekeknek. Mindkettő fehérjetartalmú, és bizonyos aromák tartalmaznak tejsavóproteint. Vannak tanulmányok, amelyek bemutatják a fehérjepor és a túlsúlyos gyermekek jóllakottságának kapcsolatát.

A gyógyszerek és az egyes élelmiszerek közötti kölcsönhatások is lehetségesek.Beszéljen orvosával, mielőtt étkezési lehetőségeket használna, ha vényköteles gyógyszereket szed.

Mit mond a tudomány az élelmiszer-helyettesítőről?

A tudományos adatok támogatják a fogyás pótlók alkalmazását. Sok tudományos tanulmány bizonyítja, hogy egészséges lehetőségként működhetnek, ami segít a fogyásban és az étrend fenntartásában. Számos tanulmány is bemutatja a fehérjepor, a tejsavóprotein és az étkezés helyettesítésének előnyeit. Itt vannak az idézetek: …

Nutrition Journal

“Adataink azt sugallják, hogy az étkezés-helyettesítő táplálkozás hatékony stratégiát jelent a jelentős kezdeti fogyás elérése és számos egészségügyi paraméter javítása mellett, miközben fenntartja a testtömeget, beleértve a gyulladás és az oxidatív stressz csökkentését, két olyan kulcsfontosságú tényező, amelyek a közelmúltban leggyakoribb krónikus betegségeink alapja. “

Dziennik Amerykańskiej Wyższej Szkoły Żywienia

“Készenlétben elfogyasztott gabonafélék felhasználhatók fogyasztás utáni fogyasztásra, mint ellenőrzött adagok étkezés helyettesítésére.

A Journal of Nutrition

“Az étkezés cseréje ugyanúgy hatékony a karcsúsításhoz képest, mint egy hagyományos fogyókúrázó étrendhez képest, mivel a diétát és a kényelmet a kedvezőbbnek ítélték azok a résztvevők, akik étkezés helyett ételt fogyasztottak, mint a hagyományos fogyókúra által érintettek.”

Az étkezés helyettesítésére vonatkozó kérelem

A karcsúsító piacon számos diétás lehetőség van étkezési helyettesítéssel.Ne feledkezzen meg arról, hogy ésszerű (ne használjon több helyett egy napi cserét – egy étkezés helyett), de néhány slimmers jobban hasznot húzhat azáltal, hogy valami alacsony fűtőértéket ad hozzá, vagy rázza össze, hogy táplálja az éhségét. E fogyókúra lehetőségét klinikailag bizonyították és tudományosan bizonyították, így biztosak lehetünk benne, hogy fogyaszthatunk egy étkezést, étrendi rostot és tápanyagban gazdag ételeket, és csökkentjük a kalóriabevitelt a szükséges és egészséges neked.

About Kelemen Gréta
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

By Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük