Hírek

Egy környezetbarát táplálkozás és életmód – egy dolog, amit tudnia kell

Sokan fordulnak szerves élelmiszerekhez a peszticidek, hormonok és antibiotikumok hiánya miatt.Számos tudományos tanulmány készült a szerves étrend és a holisztikus egészség előnyeire, ezáltal szerves reneszánszot teremtve.Bárki, aki azt tervezi, hogy elkezdi enni organikus ételeket, erről többet tudjon meg, és olvassa el, hogy megnézze a változás lehetséges előnyeit. Sokan írták ezt a témát, így mindenki, aki ezt az életstílust tartja, jó kiindulási pontot kap.“Mindennap egész nap kipróbáltuk a mérgező vegyi anyagokat, még csak nem is tudjuk, testünket naponta bombázzák környezeti toxinokkal, mint például a phyllocine, a PCB vagy az ólom, és a terület, amelyen még mindig van irányításunk, a táplálkozás és az élelmiszerek választása Az ökológiai termékek kiválasztásánál elkerüljük a szintetikus peszticideket és a mesterséges műtrágyákat, amelyek rákkeltő hatásúak. Több mint 80 000 vegyszer van az Egyesült Államokban, de csak mintegy 2% -át értékelték a biztonság szempontjából. 2010 Az amerikai elnöki panel jelentése Amikor organikus ételeket vásárol, elkerülje az összes káros vegyi anyagot.mondja Christine Egan, az egészségügyi edző és az Egészséges újrameghatározás alapítója.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük