Hírek

Dynamite – az aktivátor harapás, vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, az eredeti, vagy megéri?

[Total:    Average: /5]

gondozása halászati ​​út, hogy jöjjön vissza egy szilárd fogást? Így aztán felmászott akkor a horogra? A Dynamite, akkor csak 1 kérdés a halászat: „Hová tegye a termelés, mert a törzs nem elég!”. Olasz eszköz hatékonynak bizonyult a tenger, folyók, tavak, mocsarak és más vizekbe. Ezt fel lehet használni bármikor az év: tél, tavasz, nyár vagy ősz.

Activator Dynamite – 5 egy kompakt fém csomagot (mindegyik 7×5 cm), amely egy speciális anyag. Csak használni, és meg fog lepődni!

Összetétel Dynamite

 • Hal. Felelős a integritását a gyógyszer, van egy markáns megkötő hatással.
 • őrölt részecskék cukrászati ​​összetevőket. Használják, hogy az aktivátor kellemes íze és illata (édes, kicsit savanyú, keserű vagy más).
 • ízeket. Hogy az anyagot több „természetes” és „természetes”, ezért nem okoz a halak minden gyanú.
 • A csalogatószerek. A fő hatóanyagot alapok. A kifejezés származik a latin szó „t”, azaz magyarul „vonzani”. Csalogatószerek olyan természetes vagy szintetikus anyagok okoznak azonnali reakció és ösztönzik hal elmozdulni a forrása a szag

anyagok, amelyek részét képezik az aktivátor alapján kifejlesztett tudományos és termelési laboratóriumi LTD Fishingi. Az eszköz jelent meg a piacon csak 2015-ben, de már tett egy csobbanás a világban a professzionális horgászok és amatőrök.

Hogyan működik Dynamite?

Hogyan aktivátor harapni Dynamite ? Miért tartják annyira hatékony? Mi az egyedi a titka annak hatékonyságát? A fejlesztés az aktivátor részt vett biológusok, vegyészek, genetikusok, a horgászok és még sokan mások. A szerszám nem egyszer tesztelték laboratóriumban és valós körülmények között. Láthatjuk a vélemények az aktivátor Dynamite. Ezek újabb megerősítése a hatékonyságát. A működés elve lehet sematikusan a következőképpen jellemezhető:

 1. használja az eszközt, ahol el szeretné kezdeni a produktív halászat.
 2. összetevői a gyógyszer a vízbe, és elkezdenek „nyit”.
 3. anyagok kezdenek befolyásolják az agy hal sugarú körön belül több kilométer hosszú.
 4. A komponenseket az aktivátor hatása egyszerre néhány zóna okozhat aktiválását a reakció s az állomány, az önfenntartás és takarmányozási.
 5. A hal maga „eltévedt az iskolákban”, és elküldte a helyére eloszlása ​​az aktivátor.
 6. Egyszerre csak egy fogaskerék és sikerül húzza a zsákmányt!
 7. OL>

  Az eszköz 100% biztonságos az emberre, nem okoz allergiát és mellékhatás s. És a hal úgy viselkedik, pontosan ugyanaz, mint Catnip egy macska. Próbáld ki, és meglátod magad.

  Hogyan kell használni Dynamite?

  Ha megy vásárolni az aktiváló hatását harapás Dynamite, aggódsz helyes alkalmazását.

  A békés halak

  1. Vegyünk egy hétköznapi csali használata a horgászat.
  2. Vegye le a pod.
  3. hozzáadása a készítményt az adag 1 csomag 2 kg csali.
  4. Keverjük mindent újra.
  5. Öntsük a vizet, és várja a nagy fogást.
  6. OL> A ragadozó halakat felhasználás némileg eltér:

   1. Az eszköz Dynamite.
   2. Drench őket a csali.
   3. Start halászat.
   4. OL>

    megvásárolható Dynamite és használata érdekében élő csali. Ehhez öntsük egy pohár vagy egy másik tartályba egy kis vízzel, adjunk hozzá tartalmát csomagot „dip” a csalit, és látni a horogra. Részletes használati utasítás mindig a termék csomagolásán, így biztosan nem fog zavart.

    Mit Dynamite?

 • Befolyásolja az ösztönök a hal.
 • kényszerítve őt, hogy maradjon zátonyok és úszni jobb kezedbe.
 • a folyamatot a halászati ​​élvezetes és eredményes.
 • Ad egy elegáns fogást, amit dicsekedni barátainak és ismerőseinek.

Ha nem hiszel nekem, nézd, a bal oldalon tiszteletére az aktivátor harapás Dynamite. Még jobb, sok fényképet a fogási ponty, csuka, keszeg és egyéb halfaj!

Hol lehet vásárolni Dynamite?

Eddig a gyártó nem sikerült teljesíteni az aktivátor és az üzletekben a vadászok és halászok. De a szezon hamarosan, az idő fogy! Ezért azt javasoljuk, hogy ne pazarolja az idejét, és csak megy a gyártó honlapján, és a rendelést. Néhány perc múlva a kapcsolati adatokat hívjon szakembert a részleteket a megrendelés. Pár nappal, a aktivátor lesz az e-mail. Fizetés átvételkor, óvakodjatok a csalók!

A véleményt a szakember Dynamite

Teherautó aktivátor Dynamite a hatás már 5 alkalommal egy szezonban, a hatékonyság nagy örömmel, a halászok elhagyják teljes vödör hal. A hatás ismerteti a komplex kémiai és biológiai folyamatok, hanem a valóság egyszerű: a leadott aktivátor csalétek 10-15 perc halraj. Minden fogott Bang, megy a csalit. Nagyon szép, hogy a hatás tart sokáig, vagyis valahol 2-3 órán át jönnek az új halrajok. A kapcsolatot a főmérnök a gyártó, azt mondták, hogy ez a hatás expozícióval kapcsolatos alapvető ösztönök: a csorda ösztön, a keresés a biztonság és helyeken enni. Örülök, hogy a számos elégedett halászok jelentősen megnőtt, új ügyfelek érkeznek.

font>

About Kelemen Gréta
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...