Bluronica – fiatalító kezelés – Vélemények és ár.

bluronica
bluronica
[Total: 1   Average: 5/5]

A bőr öregedése három mechanizmus eredménye: a belső öregedés, a kor és a menopauza változásai, a külső öregedés (fotoaging) és az idősödés utánozódása. A nem megfelelő ellátás, az elegendő bőrhidratálás vagy a napsütés túlzott mértékű expozíciója vaszkuláris változásokat okoz és megakadályozza a védőburkolatot.
bluronica 1 Bluronica  fiatalító kezelés  Vélemények és ár.
Ennek oka, hogy a kollagénszálak szerkezete gyengül a víz- és lipidrel kapcsolatos tényezők miatt.

Bluronica-Az eredmény: ráncok

A ráncok a bőr öregedésének fő megnyilvánulása. Az öregedő fotózást ráncok, valamint elszíneződések jelzik. Nem tudjuk megakadályozni az utánzó ráncok képződését, amelyek az 54 arc imitóizmának folyamatos munkájára válaszul keletkeznek – ez a fajta változás korán megjelenik az arcon, és elmélyül az idő múlásával. Az arcmasszázs alkalmazása lelassítja ezeket a változásokat. A ráncok elleni küzdelem legmegfelelőbb módja, hogy megakadályozza őket, vagy pontosabban minimalizálják súlyosságukat, mert nem tudjuk teljes mértékben megakadályozni a bőrük megjelenését. A bőrt megfelelő krémekkel kell hidratálni és belülrõl legalább min. Napi 2 liter víz. Kerülje a napsugárzás elkerülését a bőr védelme érdekében legalább SPF 50 szűrővel. A ránctalan bőrápolás elsősorban intenzív ránctalanító kezelést, például krémeket, szérumokat és maszkokat tartalmaz. Az esztétikai orvostudomány és a kozmetológia is segít. Az arcráncok eltávolításának legnépszerűbb módszere a botulinum toxin injekciója, amely minden botox számára ismert.

Fokozza a ráncokat a botulinummal, ami gátolja a neuromuszkuláris vezetést, és ránctalanító hatása legfeljebb 6 hónapig tart. A botox alternatívája a hialuronsav vagy a polimolsav injekciója – a botulinum toxinokkal szembeni előnye, hogy mindkét anyag természetes módon jelenik meg a szervezetben, ezért nem adnak szenzitizáló . A ráncok elleni küzdelem másik módja a mesoterápia – a bőrtól bizonyos mélységig történő áttörés – a Deeper rétegek regenerálódásának és modellezésének ösztönzése és a tápláló koktélok fogadására való felkészítése.

Ajánl  Hydroface; teljes 2018 tanulmány; fórum véleménye, ár, hol vásárolni krém, tárolni, gyógyszertár, arcát

Vámpírok felemelése

Nemrég nagy érdeklődés mutatkozott az úgynevezett “új technológiák” iránt. “Vámpírok felemelése” – a bőrt saját gazdag vérlemezke-plazmával injektálva; ez a kezelés aktiválja a bőr őssejteket, serkenti a neoangiogenezist, azaz új erek kialakulását és a fibroblasztokat a kollagén és az elasztin szintetizálására. A bőrjavítási folyamatok ilyen kombinációja látványos megfiatalító hatásokat nyújt. Azonban a bőrmegújítás legjobb hatásait, minimális mellékhatásaival, lézeres terápiával garantálják. A lézer használata forradalmasította a kozmetológia és az esztétikai orvostudomány arcát. A lézer segítségével biztonságosan, hatékonyan és pontosan meg tudja küzdeni a ráncokat. A lézersugarakat mélyen a dermiszbe bocsátják ki, és szabályozott károsodást okoznak a degenerált sejtekben. Ez serkenti az intenzív javítási folyamatokat, amelyek pontosan ott zajlanak, ahol a lézerfény szükséges – a lézerfény pontosan a bőr ránctalanított területeire irányul. A ráncok elleni küzdelem fent említett módszerei kiváló eredményeket adnak, de a fő hátránya a magas ár. Nem szabad elfelejtenünk, hogy a bőrápolás a mi életünk legfőbb forrása. Felelős a bőr megfelelő anatómiai és fiziológiai specifikusságának fenntartásáért.

Leírás A szérum működéseBluronica

A leglátványosabb koncentrált kozmetikumok, mint a Bluronica szérum. Kozmetikum, amely innovatív mechanizmussal működik a bőrön. A modern orvosi vagy biotechnológiai kutatások legújabb eredményei a célzott génterápia – egyénre szabott kezelés, amely befolyásolja a genomkifejezés szintjét, vagyis ami az életfolyamatok pontos szabályozásának mögött rejlik. A Bluronica szérum közvetlen hatással van a KLOTHO ifjúsági gén kifejeződésére, amelynek felfedezése 1997-ben volt az elmúlt évtizedek legnagyobb áttörése. Az ifjúsági gén aktiválása egyrészt gátolja az öregedési folyamatot, másrészt stimulálja a javítási folyamatokat és a látható bőrfiatalítást a már látható ráncokkal.
A szérum és a krém integrálásán alapuló kétfázisú formula, amely éjszaka aktiválja hatásukat, rendkívül hatékony módja a ráncok elleni küzdelemnek. Éjjel a bőr regenerációs folyamata a legintenzívebb.

Miért válassza a Bluronica szérumot?

A Bluronica-nak köszönhetően a testhőmérséklet emelkedik, így a szövetek jobban oxigénellenesek. A fokozott nyirok-keringés elősegíti a sejtek méregtelenítését és fokozott osztódását, amelyet a növekedési hormon szintézisével – a szövetek rekonstrukciójával és megfiatalodásával hoznak létre. Az álom pihenőideje ezért lehetőséget nyújt arra, hogy a bőr regenerálja és megszüntesse a környezeti tényezők által a nap folyamán keletkező negatív hatásokat. Amikor ezek a fiziológiai bőrmegújítási folyamatok támogatják a fiatalok gén expressziós célzott gondozását, intenzív megújulást eredményezünk, amely más kozmetikai készítmények számára nem látott.

Ajánl  A jar diéta (Baby Food diéta) - 10 dolog, amit tudnia kell

Milyen összetevőket tartalmaz a Bluronica a látványos ránctalanító tulajdonságainak köszönhetően?

 • Az Alpok lejtőin növekvő hó alga kivonat a bőr lipidvédő rétegének újjáépítése, a káros külső tényezők iránti megnövekedett ellenállás és erősen feszesítő hatás. Ezenkívül a hó algák aktiválják a fent említett ifjúsági gént, amely teljes mértékben ellensúlyozza a bőr öregedésének tüneteit.
 • A Bluronica komplex két természetes növényi kivonat – az arany krokodilból és a szenegál akácból áll. Összetett.

  bluronica Bluronica  fiatalító kezelés  Vélemények és ár.

  Ez serkenti az intercelluláris kommunikációt az epidermisz és a dermis sejtjei között, amely a bőr anatómiai és funkcionális integrációjának gyökere. A keranocyták növekedési faktorainak fokozott szintézise intenzív bőrmegújítást és újraformázási folyamatokat eredményez. A kollagén és az elasztikus rostok mennyiségének növelése növeli a bőr rugalmasságát és szilárdságát, közvetlenül a ráncok csökkentéséhez.

 • A makadámiaolaj gazdag B-vitamin- és A-vitaminforrás.A bőr leucinból és szkvalánból készül, amelyek nélkülözhetetlenek a bőr megfelelő működéséhez, valamint a lipidvédő bevonat állapotához. Ezek az anyagok kiváló MaxLiftfidánsok, amelyek gátolják az öregedési folyamatot.
 • Az akác robinia kivonat a flavonoidok és a MaxLiftfidánsok koktélja.kibocsátás, beleértve azokat, amelyek védő és öregedésgátló hatásúak. Ez a hatóanyag-kombináció kiváló hatékonysági garancia.Bluronica– alkalmazása után a bőr állapotának látványos javulását észlelheti néhány napon belül, amelyet a ráncok eltávolítása okoz minden egyes helyszínen.

Bluronica – összefoglaló

Ez az innovatív bőrfiatalító rendszer a keze ügyében – csak néhány csepp Bluronica szérumot keverjen össze, amely ampullákként kapható, és egy éjszakán át alkalmazható a bőrére. Hamarosan meggyőző és roncsoló hatás érhető el, amelyet lelkes felhasználói visszajelzések támasztanak alá. Azok az emberek, akik használják ezt az ellátási rendszert, kijelentik, hogy csökkenti a ráncokat, felderíti a bőrt és javítja az arc ovális. A bőr állapota és a vizuális arcparaméterek javulását figyelték meg mind az idősek, mind a fiatalok, akik arcát felfrissítették és tónusosodtak.
Félsz az invazív esztétikai gyógymódoktól, elvesztetted a hitét a drogériákban elérhető ránctalanító krémek hatékonyságában, és a Bluronica gondozási rendszer új jelentést ad az otthoni ránctalanító ellátásnak.
bluronica original Bluronica  fiatalító kezelés  Vélemények és ár.

Kelemen Gréta
About Kelemen Gréta 373 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

1 Trackback / Pingback

 1. Szérum Bluronica - hatékony ráncok kezelésére. Vélemények és ár.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*