Bluronica – fiatalító kezelés – Vélemények és ár.

aug 30, 2018 by Kelemen Gréta
[Total: 1   Average: 5/5]

A bőr öregedése három mechanizmus eredménye: a belső öregedés, a kor és a menopauza változásai, a külső öregedés (fotoaging) és az idősödés utánozódása. A nem megfelelő ellátás, az elegendő bőrhidratálás vagy a napsütés túlzott mértékű expozíciója vaszkuláris változásokat okoz és megakadályozza a védőburkolatot.

Ennek oka, hogy a kollagénszálak szerkezete gyengül a víz- és lipidrel kapcsolatos tényezők miatt.

Bluronica-Az eredmény: ráncok

A ráncok a bőr öregedésének fő megnyilvánulása. Az öregedő fotózást ráncok, valamint elszíneződések jelzik. Nem tudjuk megakadályozni az utánzó ráncok képződését, amelyek az 54 arc imitóizmának folyamatos munkájára válaszul keletkeznek – ez a fajta változás korán megjelenik az arcon, és elmélyül az idő múlásával. Az arcmasszázs alkalmazása lelassítja ezeket a változásokat. A ráncok elleni küzdelem legmegfelelőbb módja, hogy megakadályozza őket, vagy pontosabban minimalizálják súlyosságukat, mert nem tudjuk teljes mértékben megakadályozni a bőrük megjelenését. A bőrt megfelelő krémekkel kell hidratálni és belülrõl legalább min. Napi 2 liter víz. Kerülje a napsugárzás elkerülését a bőr védelme érdekében legalább SPF 50 szűrővel. A ránctalan bőrápolás elsősorban intenzív ránctalanító kezelést, például krémeket, szérumokat és maszkokat tartalmaz. Az esztétikai orvostudomány és a kozmetológia is segít. Az arcráncok eltávolításának legnépszerűbb módszere a botulinum toxin injekciója, amely minden botox számára ismert.

Fokozza a ráncokat a botulinummal, ami gátolja a neuromuszkuláris vezetést, és ránctalanító hatása legfeljebb 6 hónapig tart. A botox alternatívája a hialuronsav vagy a polimolsav injekciója – a botulinum toxinokkal szembeni előnye, hogy mindkét anyag természetes módon jelenik meg a szervezetben, ezért nem adnak szenzitizáló . A ráncok elleni küzdelem másik módja a mesoterápia – a bőrtól bizonyos mélységig történő áttörés – a Deeper rétegek regenerálódásának és modellezésének ösztönzése és a tápláló koktélok fogadására való felkészítése.

Vámpírok felemelése

Nemrég nagy érdeklődés mutatkozott az úgynevezett “új technológiák” iránt. “Vámpírok felemelése” – a bőrt saját gazdag vérlemezke-plazmával injektálva; ez a kezelés aktiválja a bőr őssejteket, serkenti a neoangiogenezist, azaz új erek kialakulását és a fibroblasztokat a kollagén és az elasztin szintetizálására. A bőrjavítási folyamatok ilyen kombinációja látványos megfiatalító hatásokat nyújt. Azonban a bőrmegújítás legjobb hatásait, minimális mellékhatásaival, lézeres terápiával garantálják. A lézer használata forradalmasította a kozmetológia és az esztétikai orvostudomány arcát. A lézer segítségével biztonságosan, hatékonyan és pontosan meg tudja küzdeni a ráncokat. A lézersugarakat mélyen a dermiszbe bocsátják ki, és szabályozott károsodást okoznak a degenerált sejtekben. Ez serkenti az intenzív javítási folyamatokat, amelyek pontosan ott zajlanak, ahol a lézerfény szükséges – a lézerfény pontosan a bőr ránctalanított területeire irányul. A ráncok elleni küzdelem fent említett módszerei kiváló eredményeket adnak, de a fő hátránya a magas ár. Nem szabad elfelejtenünk, hogy a bőrápolás a mi életünk legfőbb forrása. Felelős a bőr megfelelő anatómiai és fiziológiai specifikusságának fenntartásáért.

Leírás A szérum működéseBluronica

A leglátványosabb koncentrált kozmetikumok, mint a Bluronica szérum. Kozmetikum, amely innovatív mechanizmussal működik a bőrön. A modern orvosi vagy biotechnológiai kutatások legújabb eredményei a célzott génterápia – egyénre szabott kezelés, amely befolyásolja a genomkifejezés szintjét, vagyis ami az életfolyamatok pontos szabályozásának mögött rejlik. A Bluronica szérum közvetlen hatással van a KLOTHO ifjúsági gén kifejeződésére, amelynek felfedezése 1997-ben volt az elmúlt évtizedek legnagyobb áttörése. Az ifjúsági gén aktiválása egyrészt gátolja az öregedési folyamatot, másrészt stimulálja a javítási folyamatokat és a látható bőrfiatalítást a már látható ráncokkal.
A szérum és a krém integrálásán alapuló kétfázisú formula, amely éjszaka aktiválja hatásukat, rendkívül hatékony módja a ráncok elleni küzdelemnek. Éjjel a bőr regenerációs folyamata a legintenzívebb.

Miért válassza a Bluronica szérumot?

A Bluronica-nak köszönhetően a testhőmérséklet emelkedik, így a szövetek jobban oxigénellenesek. A fokozott nyirok-keringés elősegíti a sejtek méregtelenítését és fokozott osztódását, amelyet a növekedési hormon szintézisével – a szövetek rekonstrukciójával és megfiatalodásával hoznak létre. Az álom pihenőideje ezért lehetőséget nyújt arra, hogy a bőr regenerálja és megszüntesse a környezeti tényezők által a nap folyamán keletkező negatív hatásokat. Amikor ezek a fiziológiai bőrmegújítási folyamatok támogatják a fiatalok gén expressziós célzott gondozását, intenzív megújulást eredményezünk, amely más kozmetikai készítmények számára nem látott.

Milyen összetevőket tartalmaz a Bluronica a látványos ránctalanító tulajdonságainak köszönhetően?

  • Az Alpok lejtőin növekvő hó alga kivonat a bőr lipidvédő rétegének újjáépítése, a káros külső tényezők iránti megnövekedett ellenállás és erősen feszesítő hatás. Ezenkívül a hó algák aktiválják a fent említett ifjúsági gént, amely teljes mértékben ellensúlyozza a bőr öregedésének tüneteit.
  • A Bluronica komplex két természetes növényi kivonat – az arany krokodilból és a szenegál akácból áll. Összetett.

    Ez serkenti az intercelluláris kommunikációt az epidermisz és a dermis sejtjei között, amely a bőr anatómiai és funkcionális integrációjának gyökere. A keranocyták növekedési faktorainak fokozott szintézise intenzív bőrmegújítást és újraformázási folyamatokat eredményez. A kollagén és az elasztikus rostok mennyiségének növelése növeli a bőr rugalmasságát és szilárdságát, közvetlenül a ráncok csökkentéséhez.

  • A makadámiaolaj gazdag B-vitamin- és A-vitaminforrás.A bőr leucinból és szkvalánból készül, amelyek nélkülözhetetlenek a bőr megfelelő működéséhez, valamint a lipidvédő bevonat állapotához. Ezek az anyagok kiváló MaxLiftfidánsok, amelyek gátolják az öregedési folyamatot.
  • Az akác robinia kivonat a flavonoidok és a MaxLiftfidánsok koktélja.kibocsátás, beleértve azokat, amelyek védő és öregedésgátló hatásúak. Ez a hatóanyag-kombináció kiváló hatékonysági garancia.Bluronica– alkalmazása után a bőr állapotának látványos javulását észlelheti néhány napon belül, amelyet a ráncok eltávolítása okoz minden egyes helyszínen.

Bluronica – összefoglaló

Ez az innovatív bőrfiatalító rendszer a keze ügyében – csak néhány csepp Bluronica szérumot keverjen össze, amely ampullákként kapható, és egy éjszakán át alkalmazható a bőrére. Hamarosan meggyőző és roncsoló hatás érhető el, amelyet lelkes felhasználói visszajelzések támasztanak alá. Azok az emberek, akik használják ezt az ellátási rendszert, kijelentik, hogy csökkenti a ráncokat, felderíti a bőrt és javítja az arc ovális. A bőr állapota és a vizuális arcparaméterek javulását figyelték meg mind az idősek, mind a fiatalok, akik arcát felfrissítették és tónusosodtak.
Félsz az invazív esztétikai gyógymódoktól, elvesztetted a hitét a drogériákban elérhető ránctalanító krémek hatékonyságában, és a Bluronica gondozási rendszer új jelentést ad az otthoni ránctalanító ellátásnak.

About Kelemen Gréta
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

By Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük