Potencia

Aqua Disiac – parfüm a feromonok áron női és férfi parfümök

A szexuálisan vonzó férfi teszi a megjelenését, hangját, viselkedése, illatát. A keresés a második felében a tudatalatti szintjén alapuló, megfelelő, vonzó illata. Parfüm a feromonok Aqua Disiac kifejezetten, hogy fokozza a szexuális vágyat a partnere. Különböző illatok tervezték a férfiak és a nők, ezek a parfümök is lehet nevezni a gyógyírt a csábítás, a bizalom és az emancipáció.

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Mik azok a feromonok

Feromonok úgynevezett aktív kémiai anyag képződik a bőr minden egyes ember. A görög nyelvben a szó azt jelenti: „vonzása hormon”. A feromonok a férfiak és nők alkalmazni partner izgalmas, rajz a figyelmet az ellenkező nemű. Között a szexuális vonzerő egy személy, és azok számát generált „különféle attrakciós hormon” van-e közvetlen összefüggés.

Természetesen csak a feromonok nem tudja garantálni az örök égi szerelem, vagy egy hosszú erős kapcsolatot, de a szexuális vonzalom nyújtanak. Hála a szesz feromonok lehet sikeresen kombinálni szexepil, a test és a lehetőséget, hogy élvezze a gyönyörű illata. A nagy választék közülük kerülnek bemutatásra márkanév alatt Aqua Disiac. Amellett, hogy a szokásos ízek márkák a tartomány tartalmazza egy sor Szexi pézsma vadon élő állatok, benyújtott 5 nőstény és 2 hím illatok alapján pézsma.

Leírás alapok

Ez a márka gyárt három változat a parfüm – férfi parfüm Aqua Disiac, női és univerzális (unisex). Amellett, hogy a szokásos forma, bemutatott eladó egy injekciós üveg 10 ml, a gyártó kínál koncentrátum feromonok Aqua Disiac kis fiolában 8 ml. Irányonként létrehozott különböző ízesítésű Aqua Disiac másolatai híres márka. Külön-külön, egy szexi pézsma vad élet, a fő összetevője a pézsma. Ez egy titkos mirigyek a szibériai pézsma, amelyet úgy kapunk, anélkül, hogy károsítaná az állat. Ezek a szellemek, az élet, mint szexi vad pézsma tudható be a trendek az elmúlt évtizedben. Pézsma ad a készítmény egy meleg, vitalitás és érzékiség.

Aqua Disiac palackozott üvegben, parfüm csomagolt stílusos kartondobozban. A jellemző – a jelenléte a görgő, amely a termék alkalmazása a bőrön. Ez teszi a fogyasztási költséghatékony és használja őket megfelelően.

Aqua Disiac palackozott üvegben, parfüm csomagolt stílusos kartondobozban.

Parfüm Aqua Disiac olaj-alapú, amely biztosítja a kiváló minőség és a tartósság az illatok. A feromonok, amelyek jelen vannak a készítményben a parfümök, kapott mesterségesen a laboratóriumban. Ők igazán hatékony és biztonságos. Minden hozzávalót egy Aqua Disiac gyártott és összekeverjük révén korszerű, nagy pontosságú berendezés Franciaországban. Amellett, hogy kellemes illatú és képes a feromonok összetételükben felébreszteni a szexuális vágy és szenvedély érdemes megjegyezni, olyan fontos tulajdonságai szeszesital adásával önbizalom, a felszabadulás segítséget foglalkozik az ellenkező nemmel.

Hogyan kell használni

Aqua Disiac – és költséghatékony parfüm a feromonok. Ahhoz, hogy egy észrevehető eredményt használata Aqua Disiac, meg kell, hogy kövesse a meghatározott szabályok az utasításokat. Ilyen illatanyagot. Parfüm segítségével visszük fel a görgős:

 • A bőr a füle mögött.
 • Point of a pulzus és a csukló.
 • Subclavia depresszió.
 • mellkasi területen.

használatának előnyei

Aqua Disiac a következő előnyökkel rendelkezik, mint a szokásos parfüm:

 • Olaj-alapú, miáltal az aroma a vad pézsma Aqua Disiac hosszú.
 • A sorozat berendezés magában foglalja a különböző ízek, hogy megfeleljen a legigényesebb íze.
 • koncentrátum feromonok Aqua Disiac egy külön hatása, és valóban átalakítja egy személy. Ez segít növelni az önbecsülés, javítja a hangulatot és a szexuális izgalmat.
 • Hatékonyság. Mivel a görgős parfüm Aqua Disiac egyenletesen mért és terjedt a bőrön.

szexi szesz élet segítség lehet abban, magam körül a másik nem.

 • A megfizethető ár márkás termékek Aqua Disiac (400-1000) megfelelnek a magas minőséget.
 • Kompakt csomag Aqua Disiac. Bottle kis mérete lehetővé teszi, hogy vigye magával, és elfér egy kis erszényt.
 • Fedél szorosan lezárva, ami lehetőséget ad a hosszú ideje, hogy élvezze a kedvenc dala.

A fő előnye, ez az eszköz – a lehetőséget, hogy úgy érzi, vonzó és kívánatos, hogy a másik nem.

A feromon még mindig nem teljesen ismert a tudósok. Természetesen szintetizált a laboratóriumban a hormonok hatnak nem ember készítette. De ez a parfüm nem haszontalan. Ezen eszközök segítségével, egy nő és egy férfi lesz sokkal magabiztosabb. Ennek köszönhetően, azok vonzza a figyelmet az ellenkező nemű, felfedve habozás nélkül az egyéniség és egyedi báját. Aqua Disiac – szesz, amely segít megtalálni a lelki társ. Között a különböző ízek könnyű megtalálni az egyik, hogy fog okozni a partner a komfortérzetet és a szimpátia.

Vélemények

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Add Beszámoló

Anna, 40 év:

Aqua Disiac vad pézsma 2. számú kaptam a munkahelyen. Ő nem vettek volna őket. Ez nem az ár, ez igen kedvező. És itt van a feromonok nem voltam biztos. Ezek illata kellemes – egy figyelemre méltó virág és gyümölcsös jegyek. Fontos, hogy a hatás a Aqua Disiac tényleg! 15 év után a házasság, szex szikra új színekkel.

Olga, 26 év:

Az elmúlt években inkább parfüm a feromonok Aqua Disiac. Ezek vonzzák, hogy ne feromonok, de a vitalitás és különféle kellemes szagot. Szeretem a kis helyigényű, gazdaságos alkalmazni, és a megfelelő értéket. Nem tudom, hogy a feromonok. De mindenképpen Aqua Disiac – kiváló minőségű parfüm, megfizethető áron.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...