A pénisz bővítés - hivatalos honlapja, vásároljon most, áttekintésre, ár
Potencia

 A pénisz bővítés – hivatalos honlapja, vásároljon most, áttekintésre, ár

Gél pénisznövelő

A méret a lényeg. Ez az egyszerű mantrát lehet hallani minden vevő: legyen az egy szórakoztató show, vagy egy ifjúsági vígjáték, a népi kultúra irigylésre méltó kitartás Spud ebben a témakörben, művelése a szívét a félénk tini kibaszott komplexek.

Továbbá, a kereslet kínálatot teremt: az internet kegyesen kínál, hogy növelje fasz mindenkinek, csak rendelni egy gél vagy krém.

És bár

a közös szkepticizmus az egész azt sugallja, hogy ezek a javaslatok is, hogy enyhén szólva túlzó, ostoba optimizmus már suttognak a másik fülébe: „mi lenne ha? Miért nem próbálja

ki?” EM>

„Fekete dimenzió” egy érdekes név egy gél. Ez valószínűleg utalás a sztereotípia, hogy a feketék a srácok nagy farkukat. És amikor volt egy hasonló ötlet, rögtön elszégyellte magam, hogy kimondjam: nem lehet csak úgy bagatellizálni – soha nem lehet tudni, hogy miért az alkotók az eszközöket adtak neki ezt a nevet. De hiába szemrehányást magamnak.

– 10 év kutatás tagok

tisztázni néhány kérdést a címe ennek a fejléc, csak kezdeni a történetet, hogy vitték eladni egy site:

Mi ez, mint költeni 10 éves élete, hogy a tanulmány a néger tagokat? Ne érts félre – Nem vagyok rasszista, zavar, nem a szín a pénisz, és az a tény, hogy valaki dedikált 10 éves élete a hatalmas kakas.

10 év! Mi lett ezekkel az emberekkel? Hogyan élnek? Vannak család? Amit álom éjjel? Remélem, ezek a tudósok egy speciális rehabilitációs központban.

De térjünk a lényegre: ezek a kutatók megállapították, hogy a feketék nagy farkuk annak a ténynek köszönhető, hogy enni minden nap két speciális termék. Ez Cola dió, amelyek elkészítéséhez felhasznált tónusos készítmények és italok (ideértve a kokszot), és úgynevezett Aguaje EM>.

Ez az egzotikus gyümölcs Dél-Amerikában. És ez egy természetes kérdés: hogyan gyümölcs vándorolt ​​át az óceánon, és végül a napi étrendben az afrikai fiúk?

Van ebben a történetben, és a második logikai hiba. Ezt jól illusztrálja az a mém a férfi kidobta az ablakon:

A tudósok 10 éves tanuló farkuk. Úgy döntöttem, hogy annak

érdekében, hogy egy nagy faszt, meg kell bizonyos ételeket eszik. És az eredmény, hogy kínálnak nekünk … gél külső használatra. Logikai.

A kompozíció a termék. Cola és Aguaje tag növeli?

Tehát, mint azt korábban felfedezett a mi gél külső használatra a növekedés a tag megfelel a kóladióra yaguachi. Nem pazarolja az időt kérdésekre, mint „miért nem nő a pálma, ha kenetet egy kis gélt úgy, hogy azt a tag”, és egyenesen a lényegre: mi lehet ez a két komponens?

Maurice aguaje vagy felszámolási – pálmafa ehető gyümölcsöt formájában dió. A gyümölcsök ehető és készítéséhez használt gyümölcslé, lekvár, fagylalt, erjesztett bor, desszertek és snack, így csak Peruban gyűjtött több mint 50 tonna adatok gyümölcsöt naponta. A olaj

ezen dió – tartalmaz nagy koncentrációban olajsavat, és számos más esszenciális zsírsavak, így sikeresen használják a gyógyászatban és a kozmetikai, különösen belőle előállítani eszközökkel, amelyek megvédik az ultraibolya.

A Kola anyát egy növény a család Malvaceae. Használják a gyógyászatban, és az egyik ismert szerte a világon a Coca-Cola. Van egy tonizáló, élénkítő hatása. A tulajdonságait hosszabbító bármely része az emberi test – nem.

Mint látható, a készítmény ezen gél alkalmas, például ha úgy tetszik napozni meztelenül, és szeretné saistiti bőrt a pénisz a nap. Azonban, hogy mennyi ez a gél nem – nem valószínű, hogy nyúlik, hogy egy milliméter.

Miért fontos, hogy növelje a tag -?

A legérzékenyebb része a női nemi szervek közel vannak a külső része a test: a klitorisz és a „felső” 10 cm a hüvely. Tekintettel arra, hogy az átlagos pénisz mérete „a Földön” – 13 cm, a legtöbb esetben, a méret probléma erőltetett.

Különösen izgalom alatt, a hüvelyben összenyomjuk és megnyújtjuk, igazodva a méret a pénisz partner.

Wikipedia egy cikket a

pénisz méretét, ami szintén arra a következtetésre jutott, hogy sok ember eltúlozni a jelentőségét pénisz méretét. Tehát cím alatt a „Modern felfogás és a szexuális preferencia”, a következő statisztikákat:

  • Csak 55% -a megkérdezett férfiak elégedettek voltak a méret a farkához. Ugyanakkor, nők 85% -a válaszolt „nagyon elégedett” a méret a pénisz a partnerük. És csak 6% -a nő úgy döntött, hogy ez a szám a partnereik „átlag alatti”.
  • Is nők 71% -a úgy vélik, hogy a férfiak eltúlozzák a jelentőségét pénisz mérete (a felmérést a kiadvány „Psychology Today”).

Tehát fontos a nagy pénisz egyértelműen eltúlzott. Azonban hadd 100-szor nem számít, de ha ez a lehetőség fennáll, akkor miért ne? De ez lehet növelni a pénisz segítségével gél vagy krém?

Hogyan valóban növeli a pénisz. Változatát a hivatalos orvostudomány

Sellers gél ígérnek a következő:

De gondolj bele: hogyan lehet egy hagyományos, géllel, hogy növelje egy része a test? Hasonló eredményt érhetünk el csak a műtét műtét, amely az úgynevezett ligamentotaxis. Ez lehetővé teszi, hogy növelje a tag 3-5 Lásd:

Vannak is kelet technikák (jelqing, stb), hogy növelje a pénisz 1-2 cm, ami abból áll, hogy a fokozatos nyújtás a pénisz. Hasonló

elven találni a különböző fúvókák és a szivattyúkat.

Ez nem egy ajánlás, de csak a kognitív információ, amely az alábbiak szerint: nincs tejszín, pirula vagy gél lehetetlen, hogy növelje a tagja. Csak közvetlen fizikai hatás, mint a speciális gyakorlatok vagy műveletek.

Összegzés

Gel nem tudja növelni a pénisz. Lehetetlen elvileg -, hogy növeljék a testrész segítségével néhány krémet, vagy valami ilyesmi.

A leírás a termékről, megtalálja elég sok hibáit és furcsaságok, különösen a történelem 10 év kutatás afrikai tagjai. Tehát van egy másik átverés, amelynek célja a hiszékeny.

 

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...