Hírek

A Kankusta Duo jelenlegi 2018-as jelentés mellékhatásokat eredményezett a fórumok áttekintése, ára, , gyógyszertár; hol vásárolja meg a felállást?

Az eg√©szs√©ges t√°pl√°lkoz√°s fontoss√°g√°t nem az a szigor√ļ √©trend hat√°rozza meg, amely el√°rulja az √°ltalunk szeretett √©telek men√ľj√©t, mivel eg√©szs√©gtelen voltunk. √Čppen ellenkezŇĎleg, az eg√©szs√©ges t√°pl√°lkoz√°s c√©lja a vitalit√°s √©rz√©s√©nek el√©r√©se, a tov√°bbi energiaforr√°sok 2018-as jelent√©se, √©s az eg√©szs√©g megerŇĎs√≠t√©se. Mindez akkor √©rhetŇĎ el, ha tudjuk √©s betartjuk az eg√©szs√©ges t√°pl√°lkoz√°s szab√°lyait. Energiagazd√°lkod√°si terv eset√©n fontos tudni, hogy nem sz√°m√≠t, mit eszik, hanem hogy eszik. Egyenk√©nt s√©t√°lunk.a fent eml√≠tett KankustaDuo. N√©gyzet

Kankusta Duo √°r -50%

Kankusta Duo mellékhatások, összetétel, ha alkalmazható, dózis

Eg√©szs√©ges t√°pl√°lkoz√°s 1. l√©p√©s ‚Äď Akci√≥elemek elŇĎk√©sz√≠t√©se a sikerhez. Az eg√©szs√©ges t√°pl√°lkoz√°s √©rdek√©ben olyan kis l√©p√©sek sorozatak√©nt kell kezelni, amelyek a c√©lodhoz vezetnek, nem olyan radik√°lis v√°ltoz√°sok, amelyek nem engedik meg az √©let ritmus√°nak megszak√≠t√°s√°t. Ha az eg√©szs√©ges v√°ltoz√°sok fokozatosan alkalmazand√≥k, egyenk√©nt, lassan, de folyamatosan v√°lnak sz√ľks√©gess√© √©s a rem√©ny elŇĎtt.

EgyszerŇĪs√≠tse √©let√©t ‚Äď ahelyett, hogy agg√≥dna a bevitt kal√≥ri√°k mennyis√©g√©rŇĎl √©s a r√©szecsk√©k m√©ret√©rŇĎl, a Kankusta Duo effekt oldal√°n megvizsg√°lja a t√°pl√°l√©kot a sz√≠nspektrum, a v√°ltozatoss√°g √©s a frissess√©g √∂sszetevŇĎinek adagol√°s√°val. k√∂nnyebb v√°lasztani az eg√©szs√©ges √©lelmiszereket. √Člvezze az √©telt, de pr√≥b√°ljon egyszerŇĪ recepteket tal√°lni, amelyek friss √©s t√°pl√°l√≥ √∂sszetevŇĎket tartalmaznak. Fokozatosan az √©trend seg√≠t eg√©szs√©gesebb√© v√°lni, de.

Lassan mozoghatsz, √©s adj magadnak idŇĎt ‚Äď pr√≥b√°ld meg ev√©s napr√≥l napra nem igaz, √©s gyakran vezet frusztr√°ci√≥hoz, mert az √°ltalunk l√©trehozott szigor√ļ m√≥d nem menthetŇĎ. Kankusta Duo mell√©khat√°sok helyett kis l√©p√©sek. Sz√≠nes sz√≠nŇĪ sal√°t√°kat adjon a nap m√°sodik fel√©ben, vagy cser√©lje ki a kifinomultakat, ha ol√≠vaolajat haszn√°l. Ugyanakkor, egy kis √ļj l√©p√©s, hogy megszokhasson, ez√ļttal m√°s is, √©s ism√©t nem t√ļl nagy l√©p√©s.

Minden ilyen legkev√©sb√© pozit√≠v Kankusta Duo v√°ltoz√°s √∂sszet√©tele a legfontosabb ‚Äď nem kell t√∂k√©letes, √©s nem szabad teljesen dobja el a k√≠v√°nt term√©keket a men√ľbŇĎl. Ne feledje, hogyan haszn√°lhat hossz√ļ t√°v√ļ c√©lt, melynek ism√©teltnek kell lennie √©s b√°rmilyen √°ron. A c√©l az, hogy olyan mell√©khat√°sok legyenek, amelyek n√©lk√ľl√∂zhetetlenek az eg√©szs√©ges √©s boldog ember sz√°m√°ra. Nagy √©s hirtelen v√°ltoz√°sok a szervezetben sz√ľks√©gtelen sokkot okoznak. L√©gy m√©rs√©kelt √©s boldog, ha a Kankusta Duo √ļj eg√©szs√©ges szok√°st alkalmaz.

Kankusta Duo √°r -50%

Eg√©szs√©ges t√°pl√°lkoz√°s 2. l√©p√©s ‚Äď legyen m√©rs√©kelt a Kankusta Duo-ban a c√©ladagol√°s √©rdek√©ben. Az emberek gyakran √ļgy gondolj√°k, hogy az eg√©szs√©ges ultim√°tum √©lelmiszer ‚Äúmindent vagy semmit‚ÄĚ, ami teljesen elker√ľli bizonyos t√≠pus√ļ √©lelmiszerek. Az igazs√°g az, hogy a kulcs m√©rs√©kelt.Azt hiszed, hogy ‚Äúszuper‚ÄĚ vagy, mondta a di√©ta, az ellenjavallatok mind sz√ľks√©ges sz√©nhidr√°tok, feh√©rj√©k, zs√≠rok, rostok, vitaminok √©s √°sv√°nyi d√≥zisok. Eg√©szs√©g n√©lk√ľl√ľk. .a fent eml√≠tett KankustaDuo. N√©gyzet

Kankusta Duo fórum-vélemények, felhasználói hatások

Nincsenek bizonyos term√©kek bizonyos term√©kek sz√°m√°ra, hogy teljesen elt√°vol√≠ts√°k az √©trendbŇĎl, term√©szetes, hogy egyre t√∂bbet akarsz. Ha a Kankusta Duo fel√ľlvizsg√°latai az √©lelmiszerekre is kiterjednek (ami val√≥sz√≠nŇĪleg megt√∂rt√©nik), akkor √©rezni fogja. Ha vonz√≥dsz az √©des, s√≥s vagy elt√∂rl√©s helyett, akkor el kell kezdened az adag cs√∂kkent√©s√©vel, √©s √°tmenetileg elfogyasztod az √©telt.IdŇĎvel √©s kevesebb fogyaszt√°ssal az ilyen t√≠pus√ļ √©lelmiszerek ir√°nti kereslet √∂nmag√°ban cs√∂kken.

Vegy√ľnk kis adag √©lelmiszereket, az ut√≥bbi √©vekben t√ļls√°gosan megnŇĎtt a Kankusta Duo f√≥rum. Ez a megk√∂zel√≠t√©s j√≥l t√ľkr√∂zŇĎdik a SuperManual Network Network men√ľben. Az eg√©szs√©ges √©tkez√©s kevesebbet jelent, √©s ezt tiszteletben kell tartani. Amikor eszel, v√°laszd a fŇĎ√©tel helyett egy snacket, oszd meg az √©telt egy bar√°toddal, vagy √©tkezd az √©tterm√©ben, a r√©szed, a keresett r√©szed, otthon (b√°r nem lesz kellemetlen). Otthon haszn√°lj kisebb lemezeket, √©s ne ŇĎket.

Kankusta Duo √°r -50%

Eg√©szs√©ges t√°pl√°lkoz√°s 3. l√©p√©s ‚Äď Adjon f√≥rumot az eg√©szs√©ges √©tkez√©si szok√°soknak. Az egyik legfontosabb dolog az eg√©szs√©ges szok√°sok elfogad√°sa. Fontos meg√©rteni, hogy az √©trend fontos √©s figyelmet √©rdemel. Az √©tkez√©s nem az idŇĎ az √ľl√©sek k√∂z√∂tt vagy v√°rakoz√°s k√∂zben. Az √©tkez√©s fontos r√©sze a napnak. Ha van es√©lyed, a k√∂z√∂ss√©gben eszik. Ne etessze a TV vagy a sz√°m√≠t√≥g√©p elŇĎtt, mert ez gyakran a t√ļlzott m√©rt√©kŇĪ tudatlans√°ghoz vezet.

Pontosan eszik √©s √©lvezze az √≠z√©t ‚Äď gyakran √©tellel, mert valahol √©s valahol nincs idŇĎnk r√°. Elfelejtett√ľk √©rezni az √©telk√≠n√°lat hat√°s√°t, √©s csod√°latos √©lm√©nyt √©lvezhet√ľnk. Hallgassa meg a testedet -, hogy nagyon √©hes vagy, mielŇĎtt eb√©delni fogunk. ChAsami √©szreveszi, hogy igy√°l, √©s inni a vizet, chAsami amit kapott. Majd eb√©d vagy kis adag.

Reggelire √©s a nap folyam√°n kisebb √©teleket fogyasztanak ‚Äď eg√©szs√©ges Kankusta Duo fel√ľlvizsg√°lat A reggeli fontos, hogy az anyagcsere-megjegyz√©sei elkezdŇĎdjenek. Sz√°mos kis √©tkez√©si felhaszn√°l√≥ v√©lem√©nye (napi 3 helyett) seg√≠t az anyagcser√©ben, amely gyorsabb √©s energikusabb j√°ratokat egyenletesen biztos√≠t a nap folyam√°n. .a fent eml√≠tett KankustaDuo. N√©gyzet

Mi a Kankusta Duo √°r?

4. l√©p√©s ‚Äď a sz√≠nes gy√ľm√∂lcs√∂k √©s z√∂lds√©gek bet√∂lt√©s√©re szolg√°l√≥ men√ľ. Az eg√©szs√©ges t√°pl√°lkoz√°s a gy√ľm√∂lcs√∂k√∂n √©s a z√∂lds√©geken alapul, mivel alacsony a kal√≥ria √©s magas t√°p√©rt√©ke (vitaminok, √°sv√°nyi anyagok, antioxid√°nsok stb.). ) . Minden Kankusta Duo √©tkez√©s √°r√°nak tartalmaznia kell gy√ľm√∂lcs√∂t vagy z√∂lds√©get. Ha valamit kicsit akarsz enni (nem az √∂sszes √©tel), akkor az elsŇĎ v√°laszt√°snak √ļjra kell lennie gy√ľm√∂lcsbŇĎl vagy z√∂lds√©gbŇĎl. Sz√°mos antioxid√°ns, amely sz√°mos betegs√©g ellen v√©d. √Čs ha ez valamit jelent.

Aj√°nlott a fŇĪ haszn√°lat√°hoz minden sziv√°rv√°ny sz√≠nben. Sal√°ta, k√°poszta, p√≥r√©hagyma, brokkoli ‚Äď ez a z√∂lds√©gcsoport tele van kalciummal, magn√©ziummal, vasalommal, A, C, E, K vitaminokkal. Meg kell enni, amennyit csak tudsz. Az √©des z√∂lds√©gek, p√©ld√°ul a s√°rgar√©pa, a kukorica, az √©desburgonya √©s a paprika seg√≠tenek az eg√©szs√©gtelen √©des √©telek megŇĎrz√©s√©ben, √©s hosszabb ideig tartani a szit√°t.

Kankusta Duo √°r -50%

Mivel a gy√ľm√∂lcs vitaminok, rostok √©s antioxid√°nsok forr√°sa. Az erdei bogy√≥k, mint p√©ld√°ul a m√°lna, a bogy√≥s gy√ľm√∂lcs√∂k √©s a szeder, j√≥ forr√°sa az antioxid√°nsoknak, az alma sok rostot tartalmaz, m√≠g a narancs, a C-vitaminban gazdag mang√≥ √°ra. Nem titok, hogy nem hagyta ki a felesleges csillagokat √©s k√∂zismert. Victor, Vanya, Seca, Milena, Tavasz ‚Ķ ezek csak n√©h√°ny dolog, amit a di√©t√°s Branko seg√≠tett nek√ľnk biztons√°gosan fogyni. Ez a h√∂lgy kinyit n√©h√°ny LEGJOBB CHOICS-et, amelyek k√∂nnyŇĪek √©s eg√©szs√©gesek.

Nem titok, hogy nem hi√°nyzott a felesleges csillagok √©s a j√≥l ismert. Victor, Vanya, Seca, Milena, Tavasz ‚Ķ ezek csak n√©h√°ny olyan dolog, amit a di√©t√°s Branko biztosan seg√≠tett nek√ľnk, hogy lefogyjon. Ez a h√∂lgy megnyitja a Chuck jelenlegi jelent√©s√©t 2018, ELŇźTT f√©ny √©s eg√©szs√©ges. Minden ember saj√°t √©let ritmus√°val √©s k√ľl√∂nb√∂zŇĎ t√°pl√°lkoz√°si sz√ľks√©gletekkel rendelkezik. Mert n√©h√°ny di√©t√°t egy√°ltal√°n nem lehet megenni.

A kezel√©s √©s a pound folyamat akkor kezdŇĎdik, amikor a beteg k√≥rh√°zba ker√ľl. V√°rakozik a m√©r√©s√©re, majd konzult√°l a doktori √©rtekez√©s√©vel a CASCO-ban, ami ‚Äúkritikus‚ÄĚ. ElŇĎsz√∂r is, a beteg pontos m√©r√©se, tests√ļlya, magass√°ga, m√©rete, a test zs√≠rtartalma. Miut√°n besz√©lt√ľnk, akkor a s√ļlycs√∂kkent√©s √©rdek√©ben dolgozunk. A Kankusta Duo alapprogram h√©t h√©tig tart. Kiv√°lasztjuk a term√©kek t√≠pus√°t √©s mennyis√©g√©t. Minden p√°ciens, h√∂lgyek, ahol eg√©szs√©ges √©teleket v√°s√°rolhatnak, √©s k√ľl√∂n√∂sen az √Ķket, tanuljanak eg√©szs√©ges √©teleket. Minden √©telhez nincsenek var√°zslatok. A legfontosabb, hogy ne √©hes. Minden olyan √©trend, amely √©hs√©get tartalmaz, mint p√©ld√°ul a l√©gszomj, test, sokkal gyeng√©bb. Nem adhatunk fel ev√©st, √©s nem kell. Alig van √©hs√©g √©bredni reggel, mondja Dr. Braniec. .a fent eml√≠tett KankustaDuo. N√©gyzet

Kankusta Duo hol lehet gyógyszert vásárolni, , ceneo?

A FAT LEHETŇźS√ČGE, NEM A B√úNTET√ČS. Annak √©rdek√©ben, hogy a Kankusta Duo fogy√°sra ker√ľlj√∂n, ahol a v√°s√°rl√°s hat√©kony volt, minden v√°s√°rl√≥ csak √©trendet tartalmaz. A c√©l az, hogy elvesz√≠ts√ľk, hanem biztos√≠tsuk. A nyelvi csomagok a zs√≠rb√≥l vannak bet√∂ltve, de nem v√°ltoztatjuk meg az izomt√∂meget. A legfontosabb az √ļj szok√°sok megv√°s√°rl√°sa.

√Člelmiszer. Nem lehet a Kankusta Duo sz√°m√°ra az √∂sszes di√©t√°t ugyanaz, mert mindannyian k√ľl√∂nb√∂z√ľnk. Ez√©rt elŇĎsz√∂r k√©rdezem a betegtŇĎl, amikor elj√∂n, amikor kider√ľl, hogy alszik, ahol dolgozik, milyen akt√≠van √©s ezen adatok alapj√°n, √©s k√ľl√∂n√∂sen erre a vas√°rnapra. ElŇĎsz√∂r is arra t√∂reksz√ľnk, hogy ne dobjuk el az √©telt, azt az ember szereti, √©s helyesen szereti. Mindig azt mondom, hogy a legfontosabb, hogy napi √∂t √©tkez√©s van: reggeli, eb√©d, vacsora √©s kettŇĎ. Kankusta Duo gy√≥gyszert√°r A reggeli a legfontosabb, vagy ahol erŇĎs, vagy csak pir√≠t√≥s, lekv√°rt √©s egy cs√©sze te√°t v√°s√°rolnak, fontos energi√°t tal√°l.

Kankusta Duo √°r -50%

Adok a p√°cienseimnek egy bizonyos mennyis√©gŇĪ term√©ket, amit napk√∂zben kell hoznia. R√°juk v√°lasztani, mikor √©s hogyan szeretn√© fogyasztani. P√©ld√°ul, ha a beteg dolgozik, √©s nem tudok eb√©delni egy kis sz√ľnetet, a fŇĎ√©tel eb√©delni. A legnagyobb probl√©ma, ha √°lmosak vagyunk, √©s semmit sem tehet√ľnk, Kankusta Duo √°ron vagyunk mit csin√°lunk.Megtan√≠tom ŇĎket, amikor meg kell √°llniuk, hogy sz√ľks√©g√ľk van a test√ľkre, √©s k√©pesek legyenek elv√©gezni, ahol napi feladataikat meg kell v√°s√°rolniuk ‚Äú- mondja Branca.

AZ EG√ČSZS√ČGES √ČLETVITEL ALAPVETŇź ALAPELVEI. Reggeli. A legfontosabb a munkanapokon. H√©tv√©g√©n, ha m√°r alszol, akkor megteheti, ha kihagyja a reggelit, mert az alv√°s k√ľl√∂n√∂sen fontos, mint az √©tel.A reggelit (alacsony zs√≠rtartalm√ļ joghurtot vagy s√ľlt tejet) √©s sz√©n-sz√©nhidr√°tot (pir√≠t√≥st vagy keny√©rdarabokat), √©s term√©szetesen feh√©rj√©t (toj√°s, sonk√°t vagy sonk√°t) kell felszolg√°lni. Ha tudod, hogy van egy napod, a gy√≥gyszert√°r egyszerŇĪ, k√∂nnyed√©n felszolg√°lt reggeli te√°t √©s cukorbetegeket v√°laszt, mert frukt√≥zt tartalmaz.

Egy d√©lut√°n. Gy√ľm√∂lcs: 150-200 g szezon√°lis gy√ľm√∂lcs. Eb√©didŇĎ. Levesek vagy levesek, h√ļs vagy hal, vagy z√∂lds√©gek √©s sal√°t√°k. Egy d√©lut√°n. Gy√ľm√∂lcs vagy vitaminos sal√°ta. Vacsora Ha nem hoz el √©telt, majd vacsor√°zni. Meg lehet enni √©s halat p√Ęt√© vagy. Vegy√ľk a ‚ÄúCaesar‚ÄĚ sal√°t√°t vagy. a nŇĎk sz√°m√°ra √©lelmiszerekben, 60-80 gramm sz√°raz t√©szta vagy rizs, √©s f√©rfiak sz√°m√°ra, heti 100 gramm. A tests√ļlycs√∂kken√©s a leghat√©konyabb, ha az ember gyakran √°razott, legal√°bbis a tanulm√°nyok mutatj√°k. Heti hetente ellenŇĎrizze a m√©rleg√©t, hogy megtudja, j√≥l √°ll-e vagy sem. Ne agg√≥djon, ha √©szreveszi, hogy nem cs√∂kkenti a s√ļly√°t. A t√ļls√ļly k√ľl√∂nb√∂zŇĎ t√©nyezŇĎk miatt v√°ltozhat. Min√©l gyorsabban fogy, kezdve az idŇĎ lassabb √©s lassabb lesz. .a fent eml√≠tett KankustaDuo. N√©gyzet

Kankusta Duo Lengyelorsz√°g ‚Äď Gy√°rt√≥, √ľzlet

K√∂sz√∂n√∂m, tel√≠tett zs√≠rok. Nem kell eldobnia az √∂sszes zs√≠rt, mert akkor nem eg√©szs√©gesekrŇĎl besz√©l√ľnk. A zs√≠rok seg√≠tenek gyorsan megbetegedni, √©s cs√∂kkentik az √©tkez√©s √©tv√°gy√°t a nap folyam√°n. A szervezetnek zs√≠rral kell rendelkeznie ahhoz, hogy megfelelŇĎen v√°s√°roljon. ElsŇĎk√©nt tel√≠tetlen zs√≠rokat, ol√≠vaolajat, zs√≠ros halat, avok√°d√≥t √©s di√≥t haszn√°l. Az √©tkez√©s elŇĎtt vizet inni. Vizet egy kicsit ahhoz, hogy k√©pes legyen r√°, √©s kevesebb leszel. Egy tanulm√°ny meg√°llap√≠totta, hogy 2 poh√°r enn t√°pl√°l√≥ v√≠z seg√≠thet cs√∂kkenteni a r√©szeket ak√°r 30% -kal. Egyes vizsg√°latok kimutatt√°k, hogy a hideg v√≠z elŇĎseg√≠ti az anyagcser√©t √©s a zs√≠rok fogyaszt√°s√°t. Min√©l t√∂bb vizet vezethet be, ez egy t√≥, amit nem akarnak.

Soha ne hagyjon √©telt. M√©g ha t√ļl sokat esz√ľnk eb√©dre, nem hagyhatjuk le a vacsor√°t. A j√∂vŇĎben √©hes lesz √©s nehezebb ellen√°llni az √©tkez√©si hajland√≥s√°gnak. A reggeli n√©lk√ľl kisz√°m√≠tja a teljes energia szintj√©t, ann√°l nehezebb lesz motiv√°lni √Ėnt, hogy gyakoroljon a boltban, √©s kr√≥nikusan f√°radt lesz. A legfontosabb, ne felejtsd el reggelizni. Azok, akik reggelivel kezdik a napot, olyanok, mint azok, akiknek neve √ľres gyomorral kezdŇĎdik.

Minden √©tkez√©s terv√©t. A spontaneit√°s j√≥ n√©h√°ny tev√©kenys√©ghez, de egyik√ľk sem evett. A szak√©rtŇĎk azt sugallj√°k, hogy minden t√°pegys√©g tervezi, hogy megbizonyosodjon arr√≥l, hogy egyenletes. An√©lk√ľl, hogy egy j√≥ tervezŇĎ az √©lelmiszerben reag√°lna az √©h√≠ns√©g minden forr√°s√°ra. Fog√©konyabbak lesznek √©s gyorsabbak olyan √©trendek, amelyek nem felelnek meg a t√°panyagok fizikai sz√ľks√©glet√©nek. Tartson √©lelmiszer-napl√≥t. Ez el√©g egyszerŇĪ. Minden, amit esz√ľnk √©s hogyan √©rz√ľnk. Hamarosan √©szre fogod venni, hogy az ev√©s is hozz√°j√°rul a rosszabb hangulathoz, az alacsony energiaszinthez √©s az em√©szt√©si probl√©m√°khoz. Ezt az √©telt, a lehetŇĎ legkevesebb √°rtalmatlan√≠t√°st vagy lenyel√©st haszn√°lja. Az √©lelmiszer napl√≥ nagyon praktikus, ha az √©tkez√©si szok√°soknak radik√°lisan kell megv√°ltozniuk, √©s nem tudj√°tok, hov√° kezdjenek.

Egyenes sz√©nhidr√°tok v√°g√°sa. Ugyanaz, mint a zs√≠rokn√°l. A sz√©nhidr√°t nem adhat√≥. Sz√ľks√©g van a szervezetre, olyan termelŇĎre, mint a rostok √©s a feh√©rj√©k. A sz√©nhidr√°tok eg√©szs√©gesek, de csak akkor, ha √∂sszetettek. A lengyelorsz√°gi egyszerŇĪ sz√©nhidr√°tokat, p√©ld√°ul feh√©r kenyeret, sz√©nsavas italokat, gyors√©ttermeket √©s feldolgozott √©teleket tartalmaz√≥ term√©kek fogyaszt√°s√°nak meg√°ll√≠t√°sa meg√°ll.

Enni annyi z√∂lds√©get, amennyit csak tudsz. A z√∂lds√©geket b√°rmif√©le mennyis√©gben √©s b√°rmikor meg lehet enni a f√©lelem n√©lk√ľl. A z√∂lds√©gek nagyon kev√©s kal√≥ri√°t √©s sok t√°panyagot tartalmaznak. A z√∂lds√©gek t√∂k√©letesek ahhoz, hogy a lengyeleket vill√°val t√∂lts√©k. Vele vele eszik a kedvenc h√ļst vagy halat egy lelkiismeret n√©lk√ľl. De l√©gy √≥vatos, hogyan kell fŇĎzni z√∂lds√©geket. Szezon a gy√≥gyn√∂v√©nyek, nem kell s√ľtni, √©s eszik a jelenlegi jelent√©s 2018, amilyen gyakran csak lehet, teljesen friss. .a fent eml√≠tett KankustaDuo. N√©gyzet

Kankusta Duo √°r -50%

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gr√©ta-t, de a legfontosabb k√©t dolog, amit tudni kell, hogy az optimista √©s prec√≠z, term√©szetesen bar√°ts√°gos, szeml√©lŇĎdŇĎ √©s racion√°lis, de kisebb d√≥zisokban, √©s gyakran elk√©nyeztetik a nem √©rz√©ketlen szok√°sok is.

Az optimizmusa azonban, ami√©rt gyakran im√°dj√°k. A bar√°tok gyakran sz√°m√≠tanak r√≥la √©s romantikus term√©szet√ľkre a sz√ľks√©g idej√©n.

Persze senki sem t√∂k√©letes, √©s Bogd√°nnak sz√°mos hib√°ja van. A tisztess√©g √©s az instabilit√°s hajlamos az √ļton j√°rni, b√°r ink√°bb szem√©lyes szinten, mint m√°sok sz√°m√°ra.

Szerencs√©re a pontoss√°ga √°ltal√°ban ott van, hogy enyh√≠tse a f√ļj√°sokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email c√≠met nem tessz√ľk k√∂zz√©. A k√∂telezŇĎ mezŇĎket * karakterrel jel√∂lt√ľk