A jar diéta (Baby Food diéta) – 10 dolog, amit tudnia kell

aug 6, 2018 by Kelemen Gréta
[Total: 1   Average: 5/5]

Ha az elmúlt években követtétek az étkezési folyamatokat, előfordulhat, hogy hallott már a bébi termékeken alapuló étrendről.Bár nyilvánvaló, hogy ez a táplálék magában foglalja a bébiétel fogyasztását, még mindig kíváncsiak lehetnek:“Bár a divat ennek a diétanak a jele volt, amikor Tracy Anderson, Jennifer Aniston és Reese Witherspoon elkezdték használni, még mindig személyesen meg kell vizsgálnunk, hogy valóban hatékony-e, hiszen a bébiétel nem felnőtteknek szól. A cikk tárgyalja az anyatej-helyettesítő táplálkozáson alapuló étrend minden részletét, beleértve az egészségügyi előnyöket, a mellékhatásokat és az általános irányelveket.

Mi az a Baby Food diéta?

A csecsemő étrend az a tendencia, amelyben a karcsúbb kapja a napi kalóriák nagy részét a bébiételekből, amelyeket kis boltokban vagy csomagokban vásárolhatnak az üzletekben, vagy otthon készíthetők. Sokan ezt az étrendet használják, hogy több pénzt veszítsenek el. Néhány napon belül általában kis mennyiségeket veszítenek el. A Tracy Anderson személyi edző által népszerűsített csecsemők étrendjét úgy tervezték, hogy csökkentse az ártalmas összetevők mennyiségét az élelmiszerekben, kontrollrészekben és kalóriákban, és biztosítsa az alapvető vitaminokat. Ezenkívül a bébiétel tápláléka tartalmazhat vagy nem tartalmazhat egy szilárd étkezés fűtőértékét. A Baby Food diéta már az 1980-as évek óta elérhető. A termék népszerűsége az elmúlt évtizedben nőtt, de nem. Bár sok csoportból népszerű étrend lett, ez az egyik legnehezebb táplálkozás, amely az egyik legellentmondásosabb. Ez azért van így, mert a gyermekek ételei nagyrészt mentesek a zsíroktól és a fűszerektől, amelyeket mindannyian szokásos étkezéssel szoktunk fogyasztani. Az összetevők hiánya és a kapcsolódó ízek megnehezítik, hogy sok süllyedő elviselje a gyermekek ételeit.

Következtetés: A bébiétel étrend olyan étrend, amely az embereket elsősorban a bébiétel elfogyasztására kötelezi, ami nagyon nehéz feladat lehet.

Hogyan működik a Baby Food diéta?

Mivel a bébiétel táplálkozáson dolgozik, a slimmerek várhatóan a legtöbb étrendjüket vagy az összes kalóriát kapják a bébiételektől, ami napi több mint tizennégy edény fogyasztását jelentheti. A kereskedelemben kapható bébiételek vásárlói általában napi egy tálat fogyasztanak óránként, és azok, akik saját otthoni gyermekeiket elkészítik otthon, óránként egyenértékű ételt fogyasztanak. A bébiétel mindegyik része általában 50-90 kalóriát tartalmaz, ezért ennyire kell ételt fogyasztani napközben.Általában legalább tíz edényt eszik körülbelül 1000 kalóriát.

Attól függően, hogy a napi kalória súlycsökkenési céljait, akkor még enni, ha csak enni bébiétel. Azok az alvók, akik egy rendes ételt fogyasztanak, általában ebédelnek, a kalória-költségkeretnek egy kis részét a fehérje és a zöldségek számára. Ezek lehetnek halak és zöldségek, csirke és zöldség, vagy vegetáriánus lehetőség, pl. fekete bab és zöldségek. A Baby Food diéta megkönnyíti Önnek, hogy ragaszkodjon a kalóriatartalmához, és a kényelmes ételek készítésének kényelmét kínálja. Általában három napig egy hétig tart, és nem szándékozik hosszabb ideig tartani.

Következtetés: A bébiétel étrend néhány napon belül néhány napos bébiételre van szüksége, és lehetővé teheti az egyik rendszeres étkezési fehérjet és zöldséget.

A Baby Food diéta előnyei

Ez az étkezés az elmúlt évek egyik legellentmondásosabb és legfontosabb étrendjévé vált. Míg egyesek vitatják előnyeiket, mások úgy vélik, hogy a csecsemő táplálékot csecsemőknek kell szánni. Ez elsősorban azért, mert a gyermekek különböző emésztési rendszerekkel és táplálkozási szükségletekkel rendelkeznek, mint a felnőttek; élelmiszerüket kifejezetten az igényeikhez készítették. Azonban számos előnye származhat a bébiétel étrend átmeneti elfogadásából. Ezek:.

 • Gyors fogyás
 • kisebb adagokban
 • több gyümölcsöt és zöldséget
 • kevésbé káros adalékanyagok

Néhány ember hetente néhány fontot veszít egy jar étrendben. Ezek az eredmények azonban nem feltétlenek lehetnek fenntarthatóak, mivel a gyermekek számára készült termékekből álló étrendet nehéz fenntartani. A Slimmersnek jobb táplálkozási választási lehetőséget kell biztosítaniuk, ha meg akarják őrizni az új súlyukat, miután elhagyják a Baby Food étrendet. Ez a táplálék segít azoknak is, akiknek adagja van, mivel alacsony, gyakoribb adagokat igényel a nap folyamán. Ez nem változtatja meg a gyomor méretét, mert a gyomor nem zsugorodik műtét nélkül; azonban megváltoztathatja, mennyire éhes, és kevésbé eszel. Ezenkívül ez a táplálék segítheti a fogyást, az emberek több gyümölcsöt és zöldséget fogyasztanak, és bizonyos táplálkozási értéket kínálnak az embereknek, akik nem vegetáriánusok. Ugyancsak kiküszöböli azokat a káros adalékanyagokat, amelyek a normál felnőtt termékekben találhatók.

Összefoglalás: A jar étrend gyors fogyást és jobb adagellenőrzési szokásokat eredményezhet, miközben növeli a gyümölcsöt és a zöldséget, valamint csökkenti az adalékanyag bevitelt.

Baby Food táplálkozási irányelvek

Meglepő módon nincs egyértelmű vagy egyértelmű iránymutatás erre a táplálékra. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a táplálkozási szakemberek és slimmerek túlnyomó többsége nem fogad el olyan felnőtteket, akik kalóriát és táplálékot fogyasztanak a gyermekek ételei számára.Mivel ez a diéta nem képes valódi hitelességet szerezni az egészségügyi közösségben, csak néhány általános lépést dupláznak meg a divatos táplálkozási szakértők.Az emberek ezen a táplálkozáson általában bizonyos mennyiségű kalóriát fogynak le. Ez a szám az aktuális tömeg és magasság értékek, a nem és az elképzelt célhatás alapján számítható ki. Amikor egy diétista és a karcsúbb kiszámítja, hogy hány kalóriát kell megenni, meghatározhatják, hogy hány adag bébiétét kell minden nap fogyasztani. Azt is ellenőrizheti, hogy hány kalóriát rendelhet a vacsorához, ha úgy dönt, hogy napi rendszeres étkezést biztosít. A fogyókúra csecsemő elkezdi a diétát, ha egy adag bébiétét óránként egy meghatározott napra fogyaszt.

Összefoglaló: Az egyes karcsúbb egyéni irányelvek a súlytól, a magasságtól, a nemtől és a rendszeres ételtől függenek.

Menü a bébiétel étrendben

Sajnos, azok számára, akik élvezik a jar diéta, az ételek választéka korlátozott lehet, vagy akár felesleges. Míg a legtöbb ember szeretne almát és banán pürét, nagyon kevesen élvezik a fűszeres zöldségeket, a marhahúst vagy a szilva pürét. Mivel a táplálkozás változatosabb, egészségesebb, sok slimmers kénytelen enni, vagy legalábbis kipróbálni az egészségtelen lehetőségeket.Az edények általában rántott gyümölcsöket, például almát, körtét, banánt, őszibarackot és málnát, valamint zöldségeket, például édesburgonyát, borsót, spenótot, sütőtöket és kukoricát megenni lehet.

A húsok, például a pulyka, a marhahús és a csirke mellett rizs, zab és lencsealapú ételek is fogyaszthatók a gyermekek étrendjében. Ezek az ételek általában enyhe ízűek, és a legtöbb üzletben nem találnak sok dekadens vagy desszert bébiételt. Alternatívaként saját bébiételeket is készíthet a Baby Food diéta bármely összetevőjével, mindaddig, amíg tartalma hasonló a boltban vásárolt bébiételhez. Az otthoni pürével tonna adalékanyagokkal, zsírokkal vagy cukrokkal nem lesz ugyanannyi kalória, és nem fog ugyanolyan hatást kifejteni.

Következtetés: A Slimmers gyakran korlátozott és gyakran tapintható lehetőségekre, például szilva, hús és növényi pürék – mint például a spenót és a sütőtök – korlátozására korlátozódik.

Receptek az ételekhez a bébiétel étrendben

A bébiétel felhasználóinak általában nem keverik össze a bébiételeket más ételekkel, és nem vezetik be a bébiételeket a szabályokba. Azonban saját ételt készíthetnek a speciálisan kiválasztott összetevők számára. A belföldi bébiételek általában: ..

 • a fő összetevő, mint például a zab vagy az alma
 • víz
 • vitaminok

Szükség esetén az élelmiszert vízzel keverhetjük megfelelő konzisztencia elérése érdekében, vagy lehet pürés formájában. Vitaminok is adagolhatók, ha szükséges (és valóban olyan felnőttek számára ajánlott, akik nem alkalmaznak multivitamin-kiegészítőket). Az opcionális szilárd ételek vacsoráján a süvítők párolt ételeket vagy sült zöldséget fogyasztanak hal, baromfi, marhahús vagy növényi fehérje hozzáadásával. Ezek lehetnek sült hal, csirke vagy marhahús, sült hús vagy főtt hüvelyesek.

Következtetés: Azok a jar diéták, akik úgy döntenek, hogy saját ételeiket a gyermekek számára könnyen megtehetik, ha a gyümölcsöt és a zöldséget kevés vízzel és hozzáadott vitaminokkal takarítják.

Baby Food étrend

Talán ennek a táplálkozásnak az egyik legnehezebb aspektusa az a menetrend, amelyet a slimmersnek követnie kell. A reggeliből kiindulva, egy táplálékból egy adagot vagy egy adag ételt fogyaszthatnak egy órán át, egészen ebédidőig. Ha a karcsúbb egy ebédet ad fel, akkor a folyamat addig folytatódik, amíg napi kalóriatartalma el nem éri. A hagyományos étkezési szokásoktól eltérően, mint a reggeli, az ebéd és a vacsora, a Baby Food diéta az egész napot igényli. Ez részben azért szükséges, mert a bébiételek egy része nem felel meg a felnőttek igényeinek, ami gyenge és éhes személy, ha túl kevés adag bébiételet fogyaszt. Ezenkívül egyszerre több helyen lehet egynél több edényt megenni, így az idő múlásával történő feldarabolás segít a folyamat egyszerűsítésében.

Következtetés: A bébiétel táplálékkal rendelkező embereknek minden órában egy adagot kell elfogyasztaniuk, hogy elkerüljék a túlzott éhséget és képesek nagy mennyiségű ételt fogyasztani a gyermekeknek.

Baby Food diéta fogyásért

Az igazság az, hogy a legtöbb ember nem hajlandó enni a gyermekek ételeit, hacsak azt hiszik, hogy nem részesülhetnek benne. Az egyetlen ok, amiért az emberek naponta egy tucatnyi bébiételet kezdtek enni, mert gyorsan fogyni akarnak. Az egészségtelen snackek cseréje a bébiételek edényekkel csökkentheti a kalóriabevitel csökkentését, és a napi két étel helyett a bébiételek meglehetősen szélsőségesek és tarthatatlanok. Ez nemcsak drága, hanem fizikailag és érzelmileg is kimerítő lehet, így a karcsúsító érzés az elégedetlenség.

Következtetés: Ez a módszer néhány nap alatt vagy héten belül segítheti az embereket abban, hogy néhány kilót veszítsenek el, de ez nem olyan táplálék, amely hosszú távon könnyen karbantartható.

Milyen mellékhatásai vannak a diéta gyermekeknek?

Az orvosok és a táplálkozási szakemberek szerint a legnagyobb probléma a lehetséges fogyatékosság, amit a fogyókúra lehet. Először is, könnyebb számukra, hogy az alultápláltság állapotába lépjenek, mert a csecsemőknek szánt tápanyagokat fogyasztanak. Nagyobb az esély arra is, hogy egy diétán lévő ember elriasztja magát, és ennél kevesebb kalóriát fogyaszt, mint amennyire szükséges, mert az étel olyan nehéz a gyomor számára. Ezenkívül ez a táplálék lelassíthatja az anyagcserét, mert az emésztőrendszer nem alkalmas arra, hogy az ételt apró komponensekké alakítsa. Végül ez a jelenség növelheti a súlygyarapodást, amikor a karcsúbb visszatér a normális élelmiszerhez, különösen akkor, ha az étkezés végén túlbecsüli. Általában ez a diéta okozhat :.

 • fáradtság
 • kimerülés
 • táplálkozási hiányosságok
 • lelassította az anyagcserét
 • a súly növekedése

Különösen ez az invazív diéta képes lelassítani az anyagcserét, és arra kényszeríti a szervezetet, hogy csökkentse az izmokat az energia felhasználása érdekében. Kevesebb izomtömeg lelassítja az anyagcserét, gyors súlygyarapodást okozva.

Következtetés: Ez a táplálék azt eredményezheti, hogy azok, akik a testsúlyt veszítik, kimerültnek érezzék magukat, és az étkezés befejezése után könnyebb lesz azok súlya.

Következtetések a Baby Food végső étrendjéről

Bár a bébiétel egészségesnek tűnhet, hiányzik a tápanyagok, kalória és rost, amelyet a felnőtteknek működésre és jó formában kell tartaniuk. Ez a táplálék nemcsak alultápláltságot eredményezhet, hanem az ellenkező hatást is jelentheti a rendeltetéshez, és súlygyarapodást okozhat, ha visszatér normál étkezésbe. Ha nem akarod enni, mint egy alacsony kalóriatartalmú snack, akkor a legjobb, ha bébiét elhagyni … csecsemők számára. Ehelyett átválthat egy egészséges, kiegyensúlyozott étrendre, és növelheti a fizikai aktivitást, hogy fokozatosan fogyjon és elkerülje a jövő súlygyarapodását.

About Kelemen Gréta
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

By Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük